A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

intelligens-gyurmaSzuper mágnes csillám málna? Ez vajon mi lehet?- kérdezgették egymást tesztelő csapatunk tagjai. A csomagot kibontva egy élénk színben pompázó, lágy massza tárult fel. Lássuk mi ez, és mit tud!

 

Néhány gyurmát már bemutattunk nektek, melyek minőségüknek, állaguknak, vagy speciális tulajdonságuknak köszönhetően hasznos és izgalmas darabja lehet a kreatív sarkotoknak. A málna színű anyag egy úgynevezett Intelligens gyurma, melyet a második világháború során az Egyesült Államokban fejlesztették ki, amikor a hagyományos gumi alapanyaga nehezen elérhetővé vált. Bár ipari felhasználására soha nem került sor, szokatlan jellemzői miatt népszerűsége folyamatosan nő.

 

Az első kézbevétel alakalmával nem sokban tér el egy hagyományos gyurmától. Épp úgy lehet gyúrni, gyömöszölni, és formázni. Ha azonban tekerjük, csavarjuk, húzzuk, ujjaink alatt nyúlni kezd a massza, akár a rágógumi. Kilapítva, hirtelen rántással már nem nyúlik, hanem szakad. Sőt, erős ütésre egyenesen törik. Ha azonban figyelmesek vagyunk, a szétguruló darabokat pattanni látjuk magunk körül. Nosza, formáljunk gömböt az anyagból, és meglepve tapasztalhatjuk, hogy a gyurma, akár egy gumi labda, a magasba szökken.
A dobozra írt név még rejt magában egy érdekes tulajdonságot. A szuper mágnes azt jelenti, hogy a masszánk Alien módjára nyeli magába a mágneskockát. Tárolóedényébe visszahelyezve, mint egy megfáradt játszótárs, lassacskán elhever és pihenni tér.

 

A Reflexshop Kft. által forgalmazott Intelligens gyurma számtalan változatban kapható. Létezik világító, átlátszó, színváltó, színjátszó, csillámló és szörny kiadás, amikor a dobozba két szemecskét is találunk, hogy különleges lények kelhessenek életre a kreatív kezek közül.

 

Az Intelligens gyurma nem szárad ki, egyedül a szennyeződésektől kell távol tartani, ahhoz, hogy csemeténk hosszú évekig élvezhesse a páratlan jelenséget. A különleges tulajdonságoknak köszönhetően teret ad a képzeletnek, a kézügyességnek, de stressz oldásra is kiválóan alkalmas ez az egyedi anyag.

 

A gyurma megvásárolható a Relflexshopban.

 

Intelligens gyurmaIntelligens gyurma

 

 

Intelligens gyurmaIntelligens gyurma


 Videó

 


 

Intelligens gyurmaIntelligens gyurma

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!


Warning: mysqli::__construct(): (HY000/1040): Too many connections in /home/cstore/public_html/guncel.php on line 8
Veritabanına bağlanırken hata oluştu: Too many connections