A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Dart régóta hódít a gyerekek és felnőttek körében egyaránt. A 20 részre osztott, köralakú táblából számos változattal találkozhatunk.

Amennyiben nem szeretnénk vagyonokat költeni az elektronikus változatra, választhatunk manuális táblát is, jóval kedvezőbb áron.

A Kék Kobra kínálatában található Dart - Célbadobó játék hűen idézi gyermekkorunk darts játékát, hiszen puha fából készült felületéhez két darab fém végű dobótűt kapunk. Éppen ezért a játék 8 éves kor alatt nem ajánlott. A hegyes végű eszközök ugyanis valóban tudnak sérülést okozni, de ha betartjuk a használatához kötődő szabályokat, vagyis nem dobjuk társunk felé, a tábla mellé, illetve mögé pedig nem megyünk amikor valaki dobni készül, elkerülhetjük a baleseteket. 

A táblát szabadtéren és beltéren egyaránt használhatjuk, ám ha a szobában szeretnénk felszerelni, érdemes egy méretes parafatáblát elhelyezni a tábla mögé, hogy a fal felületben akkor se tegyünk kárt, ha nem találjuk el a darts-ot. 

A tábla két oldala egy-egy játéktípust rejt. Az egyik felén a körök értéke befelé emelkedik, míg a másik felén a darts szabályainak megfelelő pontozást találjuk. A második variációban a tortaszeletekre emlékeztető sávok egytől húszig, váltakozva követik egymást. Amennyiben a tábla szélén futó csíkba dobjuk a nyilakat, duplázzuk az adott szelet értékét, míg a belső, vékonyabb sávban triplázhatjuk a pontok összegét. A középső, piros kör 50 pontot ér. 

A játékot játszhatjuk úgy is, hogy a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer, de egy bizonyos pontértékből kiindulva, a dobott értéket levonva a nulla elérése is lehet a cél. Ekkor az utolsó néhány dobásnál csak a tökéletes találat számítható, azaz akkor nyerhetünk, ha sikerül annyit dobnunk, hogy az eredményünk éppen nulla legyen. 

A játék kiváló szórakozást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, akár kül-, akár beltéren. 

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Dart - Célbadobó játék  Dart - Célbadobó játék

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!