A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
 Az ősz slágere: Szabadulószobás zsúr gyerekeknekEgyütt dolgozni, megoldásokat keresni, játszva tanulni: ez az, amit minden gyerek szívesen csinál, és közben szülőként mi is nyugodtak lehetünk, hogy valóban tartalmas programot szerveztünk a csemeténknek. Legyen szó szülinapról, osztálybuliról vagy baráti összejövetelről, a Zsúrgyár által kínált szabadulószobás gyerekzsúrok minden igényt kielégítenek!

Két helyszín közül is választhatunk kalandot: mind a Királyok Völgye szabadulószoba Királyok Kincse szobájában, mind a MindCrime Budapest mára már klasszikus Emléktolvaj szobájában sok szeretettel várják a bátor csapatokat egy felejthetetlen zsúrra.
A barátságos ár a város legjobb szolgáltatását rejti, ahol minden zsúrt két kedves animátor kísér figyelemmel, ezzel tehermentesítve a szülőket a zsúr feladatai, és az ezt követő takarítás alól!
Amíg a gyerekek a küldetést teljesítik, a kísérő szülők kényelmes kanapékon nézhetik őket egy finom kávé, vagy kiváló kézműves sörök mellett. Ha pedig inkább aktív kikapcsolódásra vágynak, kipróbálhatják a helyszínen lévő másik szobájukat is, ahol egy kettős ügynököt kell leleplezniük a hidegháború idején.
Csapatuk az elsők között nyitott a fiatal korosztály felé, immáron öt éve tartanak gyerekzsúrokat. Ez idő alatt már több, mint 800 zsúrt szerveztek, ami több, mint 10 000 boldog gyermeket jelent.
Csalódás kizárva!


Keressék a csapatot elérhetőségeik bármelyikén:
Weboldal: https://mindcrime.hu, https://kiralyokvolgye.hu
Facebook: https://www.facebook.com/mindcrimebudapest, https://www.facebook.com/kiralyokvolgye  
Zsúrgyár weboldal: https://zsurgyar.hu/
Zsúrgyár facebook: https://www.facebook.com/zsurgyar/
Telefonszám: +36 70 420 3279

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!