A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Aprópolisz - a világ első Playmobil Játszóvárosa.Ha van gyereked, vagy él még benned a Gyerek, tudod, milyen varázslat rejlik e sokféleképp értelmezhető pár betűben, ami leggyakrabban vágyat jelzi az együtt (magunkkal) töltött idő élményére.

Ahhoz, hogy játszunk, igazán semmi különleges alkalomra, kellékre nincs szükség, csupán időre és egymásra szánt figyelemre. S mégis lehetnek olyan napok, amikor az úgy érezhetjük, jó mást, másképp és máshol játszani, jó egy kis változás, különlegesebb is lehet ez a varázs egy olyan barátságos helyen, ahol nagyobb a tér, több a játék. Ami nem a megszokott, ami egyedi, amit szeretünk, ahol kedves személyzet figyel ránk, ahol nyáron nem éget a nap, ősszel nem esik az eső, télen kora délután sincs sötét, mint a szabadban...  
Ahol figyelnek ránk, ahol felelőtlenül lehetünk mindannyian Gyerekek.

Egy ilyen kedvelt hely kíván lenni az ország egyik legkülönlegesebb játszóháza Budapest mellett (Biatorbágyon- a Premier Outletben), az  Aprópolisz - a világ első Playmobil Játszóvárosa.

Amikor megálmodtuk ezt az élményközpontot, arra törekedtünk, hogy ne egy rohangáló, energialevezető tomboldát hozzunk létre a gyerekeknek, hanem EMBERI, átlátható, igényes játszóhelyet a léleknek, a fantáziának, a fejlődésnek… a társas érintkezés SZEREPEINEK megtanulásához, pihenéshez, a valódi JÁTSZÁSHOZ (ami a világ és magunk megismerése felé vezet).

Ugyanis nálunk a legtöbbször együtt játszik kicsi és nagy, s játék közben egy történet szereplőivé válnak a Játszótársaink. Belépve az Aprópoliszba „furcsa” látvány fogadja az először hozzánk érkezőt; a mi vendégeink asztaloknál ülve játszanak, vagy  Playmobil figurák bőrébe bújva élik meg álmaikat. Szerepeket élnek át, jelmezeket öltenek magukra, saját történeteik hőseivé válnak.

Szerepjátszóház ez a javából – ahol a nem kell számítógép ahhoz, hogy a gyerekek egy másik világban képzeljék magukat…

Egy kicsit „befelé” forduló ez a világ, hiszen az Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.
Egy különleges szerepeket rejtő világ - a világ egyik legkülönlegesebb szerepjátékára, a PLAYMOBILRA építve.


Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.A Playmobil játékokban hordozott tudás, tapasztalat, gyerek centrikusság és minőség az a megkülönböztető egyediség, ami az Aprópoliszt kiemeli a játszóházak közül. Minden eleme a Playmobil tervezői által megálmodott „szerepek” és helyszínek köré épül. A parányi játékfigurák, finom részletességgel kidolgozott házak és apró kellékek egy emberi léptékben felépített FELNAGYÍTOTT környezetben kapnak helyet, s miközben a gyerekek a kis figurákkal először a Playmobil „mintatörténetét” játsszák, szép lassan saját történtük is megelevenedik általuk, mely történetet azonban már nem csak a kis műanyag figurákkal játszhatják el, a méretarányosan felnagyított JELMEZEK segítségével maguk is élő Playmobill figurákká válhatnak játék közben.

A Playmobil játszóváros egy mintaproject, ami a világon először Magyarországon épült fel, magyar tervek, magyar szakemberek munkája által, 3 hónap alatt. A Playmobil alapítása óta először járult ahhoz hozzá, hogy egy független vállalkozás a Playmobil engedélyével és támogatásával egy ilyen projectet megvalósítson.

Szeretettel várjuk Játszótársainkat a hét minden napján.
Az Aprópoliszt szeretettel építettük, hogy megtöltse a gyerekek öröme, és semmi ne akadályozza a kikapcsolódásukat. Nagy tereket álmodtunk, sok természetes fényt, vonzó látványt. A Playmobil világát igyekeztünk fejlesztő és kreatív eszközökkel is kiegészíteni, s helyet kerestünk a térben a Piatnik legjobb játékai számára is. Természetesen van vendéglátó egységünk a játéktérbe integrálva és egy külön FUN SHOP, hogy az átélt Playmobil élmény hazavihető legyen.

Az Aprópolisz várja a gyerekeikkel együtt játszó felnőtteket, de a Premier Outlet vásárlóinak gyerekmegőrzéssel is segítünk abban, hogy mindenkinek valóban Élmény legyen itt a vásárlás.

E különleges környezet vágyott világa a gyerekeknek.
Ha igazán játékos gyerekzsúrokat szeretnénk ajándékozni számukra úgy, hogy közben a felnőttek is pihenhetnek, az Aprópolisz ideális megoldás, hiszen a szervezés minden gondját levesszük felnőttek válláról. Az Aprópolisz 3 különterme áll a „bulizók” rendelkezésére, melyekben egyedi forgatókönyvekkel és kiegészítő programokkal tehetjük emlékezetessé partit.

Köszönjük figyelmedet.
Gyere el Te is hozzánk, és KÉPZELD BELE MAGAD az Aprópolisz Playmobil figuráinak világába.

Szeretettel várunk: Jakab Anikó, programvezető
                

Az Aprópolisz a Premier Outletben található, Biatorbágyon.
(2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.)
Telefon: +36-70-199-69-88
www.apropolisz.hu
Facebook: Aprópolisz- a világ első Playmobil Játszóvárosa

Nyitva tartás: H-P: 12:00 - 20:00 | SZ-V: 10:00 - 20:00
Ajánlott korosztály: 1- 12 év

 

Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.   Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.

Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.   Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.

Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.   Aprópolisz a Fantázia Játszóháza.