A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Erdei Ferenc Közösségi SzíntérCím: 6914 Pitvaros, Kossuth Lajos utca 33-35.

 

Az Erdei Ferenc Közösségi Színtér nagy szeretettel invitálja és várja a gyermekeket és hozzátartozóikat minden rendezvényére!

 

Elérhetőségeink:

 

6914 Pitvaros, Kossuth Lajos utca 33-35.

 

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kapcsolattartó: Tószegi Gyula

 

Tel/fax.: 62/292-032

 

 

 

 

Rendezvényeink:

 

 

 

 



    • Játékos foglalkozások babáknak és anyukájuknak 0-3 éves korig, ahol az Anyukák tanácsot kapnak a gyermekek megnyugtatásával, felvidításával kapcsolatban.

    • Vidám ovis foglalkozás, melynek során az óvodás korú gyermekek megismerkednek a Könyvtárral, és annak helyes használatával.

    • Délutáni elfoglaltságok, a helyi általános iskolások bevonásával.

  • A nyitvatartási időpontban bármikor szívesen látjuk a könyvek iránt érdeklődő fiatalokat, akiket kéthavonta új könyvekkel és 12 ezer kötetes könyvállománnyal várunk.

 

 

 



    • Majális

    • Gyermeknap

    • Falunap

    • Halloween

  • Játszóház

Részletes plakátjainkat a www.pitvaros.hu oldalon megtekinthetik.
Tájékoztatást telefonon, a 06-62/292-032-es, vagy a 06-20/399-45-99-es mobilszámon Tószegi Gyulától (kapcsolattartó), vagy email-ben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhetnek.


Nyitva tartás:
Hétfő: 8-21
Kedd: 8-21
Szerda: 8-21
Csütörtök: 8-21
Péntek: 8-21
Szombat: 13-21
Vasárnap: ZÁRVA


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Moziterem, Ovis foglalkozás, Játékos foglalkozás babáknak és mamáiknak, Halloween - arcfestés és Séta Klub, Játszóház, Majális, Gyereknap, Mikulás futás, Zenés előadás,


Erdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi SzíntérErdei Ferenc Közösségi Színtér