A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

[A világ érdekes!]

 

Helyszín: Millenáris Park, D épület
Nyitvatartási idő: hétfőpéntek: 9.0017.00, szombatvasárnap: 10.0018.00
A Csodák Palotája szeptember 12 – 30-ig felújítás miatt zárva tart.

 

A világ érdekes! Látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon mutatjuk be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és meghökkentő világát – nem csupán gyermekeknek.

 

Interaktív, tudományos kiállításunk feledhetetlen élményt nyújt az egész családnak.

 

Az Öveges teremben folytatódnak az izgalmas, látványos fizikai kísérletek, amelyekkel látogatóink elmélyíthetik a kiállításon szerzett ismereteiket. 

 

 

Születésnap a Csodák Palotájában

 

Mindenkinek lehetőséget kínálunk arra, hogy a születésnapján nálunk lássa vendégül barátait, illetve bemutassa kedvenceit a Csodák Palotájában: a fakírágyat, a monociklit, valamint a többi izgalmas installációt. 

 

Zártkörű rendezvény

 

Nyitvatartási időn túl is van lehetőség eme vonzó helyszínen különböző rendezvényeket tartani. Az ipari műemléképületben berendezett, interaktív tudományos kiállítás rendhagyó hátteret kínál céges összejöveteleknek, ügyféltalálkozóknak – vagy egy-egy vállalati, illetőleg családi estének.

 

Információ, csoportos bejelentkezés: +36 1 336 4044; +36 1 336 4076
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Részletes
www.csodakpalotaja.hu információk megújult honlapunkon:

 

Jegyárak:
Felnőtt belépő: 1400 Ft | Családi jegy: 3900 Ft | Csoportos felnőttjegy: 1250 Ft | Gyermek-, tanulójegy: 1100 Ft | Iskolai csoportos jegy: 900 Ft | 65 év alatti nyugdíjas: 1100 Ft