A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Szeptember 26-tól láthatjátok a Playmobil: A film (12) című családi mozifilmet. 

Az élőszereplős filmként induló alkotás számítógépes animációként száguld végig a PLAYMOBIL® készletekből álló világban, hogy visszatérve saját dimenziónkba, happy enddel záruljon. 

De ne szaladjunk ennyire előre, elsőként szeretnék eloszlatni a kétségeket a 12 karikás besorolással kapcsolatban. Bátran ajánljuk iskolás kortól a filmet. Bár néhány felnőtteknek szóló poén is helyet kapott az alkotásban, alapvetően a gyerekek is nagyon élvezik. 

A film egyik fő jellemzője a humor, mely a szélvédőre zuhant mókustól, a nagyobbaknak szánt párbeszédekig terjed, így minden korosztály jól szórakozhat. A változatos helyszíneknek köszönhetően az izgalom sem maradt ki a történetből, könnyű ugyanis kalandokba keveredni, ha csak egy 6 sávos autópálya választja el a dinoszauruszokat a cowboyoktól. 

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza. Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk. Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Deluxe, valamint egy melegszívű robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.

Elő a 3D szemüvegekkel, és lépjetek be ti is a PLAYMOBIL® varázslatos világába, hogy együtt élhessétek át a fantasztikus kalandokat Marlaval és Charlie-val.  

playmobil a film 02  playmobil a film 02

playmobil a film 02  playmobil a film 02

playmobil a film 02  playmobil a film 02