A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Balatonbogláron a tó - mint a déli parton mindenütt - sekély, könnyen melegszik, talaja bársonyos, homokos. Az elmúlt évtizedek környezetromboló beton partvédő műveit elsőként Balatonboglár oldotta fövenyes partszakasszal, két strandján is visszaállítva a természetes állapotot, és így a biológiai öntisztulásnak immáron semmi akadálya.

 

A siker osztatlan és mérhető, aki látta és tapasztalta: visszatér, a kisgyermekes családok ezt keresik, ezt várják, hogy gondtalan és balesetmentes legyen a strandolásuk. Balatonbogláron három strand ismert: a Platán strand, a Sziget strand és a Fiumei strand. Mindhárom szabad strand és a parkolás is ingyenes.

Platán szabad strand
: Hatalmas füves területen a strandolás mellet több szórakozási lehetőség is áll a fürdővendégek részére. Játszótér a gyerekeknek, komfortos öltözőkabinok, napozóágy bérlés, és rengeteg sportolási lehetőség: vízben és a füves területen egyaránt - vízi kosár, vízi röplabda, vízilabda, ping-pong és röplabda, strandfoci és kosárlabda pályák és nem utolsó sorban minigolf. További szolgáltatások: hennafestés, strandcikkes, souvenir, fedett parkoló.

 

Forrás: www.balaton.hu