A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Szinte nincs olyan család, ahol a tanévkezdés ne társulna egy "jó kis" vírusfertőzéssel.

A kezdeti torokkaparás és fájdalom lassan átvált orrfolyásba, majd orrdugulásba.

Valószínűleg nem szükséges kiemelnünk, hogy az eldugult orr nem csak kellemetlen, de az elzárt légutak könnyen fülgyulladáshoz vezetnek. 

Az arcüreg-, és középfülgyulladás elkerülésére vagy kezelésére válasszunk természetes segítséget. Régóta bevált gyógymód a melegítés, mely történhet infra lámpával, vagy sóval töltött zoknival. A vászonba zárt só sokáig megtartja a meleget és ha a jó minőségű sót tiszta formájában használjuk, fertőtlenítő hatása mellett, többféle ásványi anyaggal kényezteti légútainkat, mely tovább segíti a gyógyulást.

Azok számára, akik a zokniba zárt só helyett egy praktikusabb, hosszútávon is használható, egészséges és szemet gyönyörködtető megoldást keresnek, azok számára ajánljuk az Életsó Parajdi sópárnákat. 

A puha, fehér textilbe az őstengerekből hátramaradt, kristálytiszta parajdi só kerül. A 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó parajdi sóhoz nem adnak semmilyen mesterséges anyagot, se csomósodásgátlót, sem fehérítőt. A maga természetes formájában járul hozzá a gyógyuláshoz. 

Minden egyes párnába 1,5 kilogramm tiszta parajdi só kerül. A párnákat többféle képpen használhatjuk. "Aktiválhatjuk" testünk melegével, ha éjszaka fejünk alá tesszük. Amíg testünk pihen, az értékes ásványi anyagokat belélegezzük. A sós levegő, fertőtlenítő hatása mellett, a lerakódott váladékot is segít feloldani. A kívánt eredmény eléréséhez választhatjuk a kakukkfűvel kiegészített változatot, mely a köhögést hivatott csillapítani, vagy a kamillás sópárnát, mely gyulladáscsökkentő hatásával járul hozzá a nyugodt pihenéshez. 

A gyógynövények illata nem átütő, így az érzékenyebb orrúak is kellemesen alhatnak az aromaterápiás párnákon. A finomra őrölt sószemek egymáshoz simulnak, így alvás közben egyenletes felületet biztosítanak. Ennek ellenére szokni kell az új, "kemény" párnát. Egy-két éjszaka azonban elég ahhoz, hogy a jól formálható, arcunk vonalához igazítható párnát megszeressük. A levendulával kiegészített párnák nyugtató hatásúak, így elősegítik a pihenést. 

Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék  Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék

Az Életsó párnákhoz huzatot is vásárolhatunk, melyek lehetővé teszik a rendszeres tisztítást. A párna méreteihez igazodó huzatok vidám mintával ellátott pamut anyagból készülnek. 

Amennyiben a párnát melegítjük, további panaszokat enyhíthetünk vele. A gyártó a melegítéshez a sütőt ajánlja, azt is alacsony hőfokon (50-60 fok), nehogy forró legyen a párna. A felmelegített párnát az alábbi panaszokra lehet használni:

A jó hőtartó tulajdonsága miatt húzódások, rándulások kezelésére is használható, hiszen mélyhűtőbe helyezve hűtőpárnaként is funkcionálhat. Ehhez használhatjuk a párna natúr változatát. A vizes borogatással ellentétben nem ázik el a ruha, a só gyulladáscsökkentő hatása pedig tovább segíti a gyógyulást. Panaszok, melyeket eredményesen kezelhetünk a hideg sópárnával:

Azok számára, akik nem alvó párnának kívánják használni az Életsó párnát, választhatják a 13,5x13,5 centiméteres sóval töltött fülpárnát. A hatása megegyezik a fenti leírtakkal, csupán mérete és természetesen a benne található só mennyisége (0,3 kg) tér el kispárna méretű társától.

Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék  Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék

A kézbe illő párnácska épp úgy melegíthető és hűthető, mint nagyobb társa.

Az Életsó párnák előnye, hogy egészen kis kortól alkalmazható, mentes mindenféle mellékhatásoktól és vegyi anyagoktól.

A Manóprogram tesztcsapatának tapasztalatai alapján, túl kell jutni a kezdeti meglepetésen, hogy az egymáshoz simuló sószemek kemény felületet adnak. Formára igazítva kényelmesen lehet aludni a párnán. Tekintve, hogy nem tartalmaz csomósodásgátló anyagot, köszönhetően a teljes vegyszermentességnek, érdemes lefekvés előtt átmorzsolni, és eloszlatni az összetapadt sószemeket.

A gyógynövényes változat illata nem túl intenzív, így nem zavaró. Náthás időben segítséget nyújt a nyugodt éjszakai alváshoz, és a váladék feloldásában. 

Mindenképpen ajánljuk az Életsó Parajdi sópárnákat a téli, megfázós időszakban és az allergia szezonban. Ezen időszakok után pedig jó hasznát vehetjük a fent felsorolt hideg és meleg kezelési módoknál. 

Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék  Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék

Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék  Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék

Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék  Életsó - Parajdi sópárnák - magyar termék