A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A tisztálkodás alapjait egész kis korban sajátítják el a csemeték. Természetesen megszerzett tudásukat, örömmel gyakorolják. Annak érdekében, hogy fürdőszoba ne tocsogjon folyamatosan, a fogkrém pedig a tubusban maradjon, érdemes beszerezni a Fisher-Price Tanuló kutyás mosdókagylóját.

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price

 

A 20x20 centiméteres mosdókagyló rendelkezik egy valódi fürdőszoba valamennyi kellékével. Hatalmas tükör helyezkedik el a középső részen, melyet csempe hatású dekoráció ölel körbe. A csaptelep egyaránt alkalmas hideg, és meleg víz engedésére. Amennyiben a forró vizet használjuk, piros fény árasztja el a mosdót, míg a hideg vizes csaptelep eltekerésével egy időben kéken világít a készülék.

 

Állítsuk az eszközt hangjegy állásba, és vegyük sorra, melyik kellék, milyen hangot hallat.

 

 

A kézmosáshoz rózsaszín szappanadagolót használhatunk. Amennyiben lenyomjuk az adagolófejet, hangeffektek teszik élethűbbé az élményt. Kézmosás után a zöld törölközőbe törölhetik a kicsik a kezüket, mely a tükör mellett található.

 


 

A mosdókagyló mellett beépített helye van a fésűnek. Amikor kivesszük tárolójából, megtudhatjuk színét. Ugyan ez a helyzet a sárga pohárba helyezett zöld fogkefével. Amennyiben másodszorra is kiemeljük a tartóból, az ABC dalra moshatjuk meg fogunkat. A fogkeféhez piros tubus tartozik. Amikor kivesszük helyéről, hangeffekt kíséretében tudhatjuk meg a színét.

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price

 

A kapcsoló nagyító és kérdőjel ikon állásban vidám dallal hozza tudomásunkra, hogyan használjuk a fürdőszobai eszközöket. Tanuló kutyus Felfedező funkcióban egy kérdéssel navigál bennünket a kellékek között. Amennyiben ügyesen megtaláljuk a kért tárgyat, dicséretben részesülünk. A hangeffektek itt sem maradhatnak el, a csap megnyitásával egy időben vízcsobogás hallható. A dal, arc és kézmosására biztatja a srácokat.

 

Helyezzük át a kapcsolót a fogkefe ikonra. "Énekeljünk és játszunk" hangzik Tanuló kutyus felhívása. Ezúttal pontos útmutatást kapunk az eszközök használatához. Valamennyi dalt színes fényjáték kísér.
A csapok megnyitásával egy időben, most is vízcsobogást hallhatunk, hogy csemeténk még élethűbben kelthesse életre a kívánt szituációt.

 

Valószínűleg nem árulunk el újdonságot azzal, ha azt mondjuk, a hangerő szabályozható, és a készülék kikapcsolható.

 

Az apró kezekbe illő eszközök remek fogást biztosítanak. A hang-, és fényeffektek a legkisebbek számára jelentenek igazi csábítást, míg a nagyobb gyerekek megeleveníthetik egy reggeli mosakodás eseményeit. A Tanuló mosdókagyló mérete épp megfelelő ahhoz, hogy állandó helyet kapjon a gyerekszobában.

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price

 

Tanuló mosdókagyló - Fisher Price  Tanuló mosdókagyló - Fisher Price