A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Paintastic-5-db-os-tollForgalmazó: M-Ágnes

 

A játék megvásárolható itt!

 

A gyerekek egyik fő érzelem kifejező eszköze a rajzolás. Ezzel tudják a világ tudtára adni, hogy mi zajlik legbelsőbb rétegeikben. Az alkotási hasznos folyamata természetesen függetlenek attól, hogy milyen rajzeszközök állnak a rendelkezésére, egy-egy ötletes megoldás azonban mind a szülő, mind a csemete életét megkönnyíti, örömtelivé varázsolja.

 

Hányszor kap a szülő a fejéhez, hogy a vizes tálka felborult, és nem csak az asztalon éktelenkedik színes folt, de még a szőnyegen is. A vízfesték színei egyöntetű koszos-barnává változnak pillanatok alatt. A tempera tubusából pedig folyamatos szülői segítséggel lehet csak a színeket kinyerni. Ráadásul, a kis művészek jóval többet vesznek ecsetükre a palettáról, mint ami valójában szükséges lenne. Ennél fogva a festés kész katasztrófává változik, a lurkó ruhája, a függöny és a szőnyeg élénk színekben virít, a folyamatnak pedig csak a gyorsan fogyó festék tud határt szabni.

 

A RenArt termékcsalád Paintastics ecsetei, ezt a problémát hidalják át. A festék ugyanis már a gyártás során az ecset szárába került. Az öt darabos készlet piros, kék, zöld, sárga és lila színekben pompázik. Annak érdekében, hogy minél tovább élvezhessük a festés örömét, pontosan illeszkedő kupakkal látták el. A használata roppant egyszerű, a kívánt szín kiválasztása után kezdődhet a munka. A belső adagolónak köszönhetően, nem folyik, nem maszatol, éppen annyi festék kerül a papírra, amennyire szükségünk van. Eszközeink ecsetben végződnek, így a hagyományos festés élményét kapjuk. Épp úgy ügyelnünk kell az apró mozdulatokra, a pontos vonalvezetésre, mint amikor magunk visszük fel szerszámunkra a színeket, de megfelelő kézmozdulattal nagyobb területet is kipingálhatunk. Azonnal szárad, így a csemete ruhája nem viseli magán az alkotás nyomait. Ha mégis folt esik a ruhán, hagyományos mosási technikákkal eltávolítható.

 

Minden festeni és alkotni vágyó gyerkőc hasznos segítője, és úti társa lehet, praktikus csomagolása, és kis mérete miatt.



Képgaléria

 

Paintastics - M-ÁgnesPaintastics - M-Ágnes

 

 

Paintastics - M-ÁgnesPaintastics - M-Ágnes

 

Paintastics - M-ÁgnesPaintastics - M-Ágnes