A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kiadó: Pagony Kiadó

Szerző: Berg Judit

Kötésmód: Kemény borítású

Korosztály: 5 éves kortól 

Oldalszám: 24 oldal

Rövid leírás: Rumini apukája különleges ajándékot ad fiának. A látóüveg, mellyel megajándékozza a kisegeret, képes meglátni az emberek valódi gondolatait. Vajon a halaskofa igazat mond, és tényleg friss az áruja? Az ifjú herceg a hintóban tényleg gonoszságból ölti ki a nyelvét a járókelőkre? Rumini az üvegen át megláthatja a valódi szándékukat. Egy nap azonban rabló keresztezi az egérke útját. Vajon mi lesz a látóüveg sorsa? A betűkkel ismerkedő apróságok megtudhatják, ha elolvassák a kifejezetten számukra született művet. 

Véleményünk a könyvről: Berg Judit legendás mesehőst teremtett, amikor karácsonyi ajándékként papírra vetette Ruminit, kislánya számára.

A bátor kisegér ezúttal az olvasni tanuló gyerekekhez szól. A könyv lapjain maximum 3-4 mondat szerepel, méghozzá csupa nagybetűvel, a négy szótagnál hosszabb szavak pedig szótagolva kerültek a papírra.

Az egyszerű szavakból izgalmas, és fordulatos Rumini kötet áll össze, melyet minden bizonnyal nagy izgalommal olvasnak majd a betűkkel ismerkedő csemeték. A könyv remek választás nagycsoportos kortól második osztályig.