A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Közeleg a ballagások időszaka. A legkisebbek is szívesen fogadják, ha nagyobb társaikhoz hasonlóan ballagási csokorral kedveskednek nekik. Számtalan ötletes bokréta kapható a virágárusoknál, ám némi kézügyességgel mi magunk is elkészíthetjük a kis ballagó csokrát, melybe az ünnepelt kedvenc édessége, szeretett plüss figurája és kedvenc virága kerülhet. 

 

Elsőként válasszuk ki, hogy milyen finomsággal kívánjuk meglepni a ballagót. Ez lehet gömbölyű, hurkapálcára tűzhető finomság vagy szögletes, ragasztópisztollyal rögzíthető nyalánkság. Célszerű ügyelni arra, hogy az édességet külön csomagolás védje, nehogy szállítás közben szennyeződjön a finom nasi. 

 

A gömbölyű édességet az alábbi módon, egyesével feltűzve illeszhetjük a csokorba. A hurkapálcát bevonhatjuk színes ragasztószallaggal vagy mintás papírral. Ünnepi csillogást adhatunk a desszertnek, ha celofánba csomagoljuk. 

 

 

 

Kreatív ballagási csokor  Kreatív ballagási csokor

 

A virágboltokban készen kapható a pálcára rögzített, ballagó kalapos plüssállat. Az áruk bőven 1000.- Ft. alatt van, így a kész csokor másfél ezer forintnál akkor sem kerül többe, ha ezt a dekorációs elemet nem házilag készítjük el. 

 

Kreatív ballagási csokor  Kreatív ballagási csokor

 

Színes, alkalomhoz illő művirágot piacon vagy diszkontáruházban vásárolhatunk. Ezek színét érdemes a plüss figura, és a desszert árnyalatához igazítani. A kiválasztott alkotóelemeket csokorba fogjuk, majd szorosan összekötjük és színes papírral borítjuk. 

 

Kreatív ballagási csokor  AgiCon - Call for papers