A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Újra rajzpályázat

Kerékpár, roller, autóbusz, villamos, troli, metró, vonat, netán repülőgép… biztosan te is használtad már valamelyiket, vagy utaztál már valamelyiken ezek közül. Vajon melyik a kedvenc közlekedési eszközöd? Az, amelyiken nap mint nap utazol, vagy az, amelyiket az autóból látsz, mikor a családdal utazol, s már nagyon szeretnéd kipróbálni. Esetleg utaztál már repülőn, s ez a közlekedési eszköz varázsolt el? Gyere és rajzold le, hogy te melyiken szeretnél a legjobban utazni!

A KÖBE 2020-as rajzversenye egy kicsit más, mint a korábbi versenyek. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy te melyik közlekedési eszközön szeretsz a legjobban utazni, vagy melyik eszközön szeretnél utazni. Képzeld el, rajzold le, legyél rajta te is vagy a családod, vagy a barátaid! Utazzatok képzeletben, no meg a rajzlapra rajzolva repülőgépen, vagy hajón, esetleg villamoson és buszon! Rajzold le, hogy milyennek képzeled el a te tökéletes, kedvenc közlekedési eszközödet! A legszebb, legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 9. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „ A kedvenc közlekedési eszközöm ” címmel.

Pályázati szabályok

Beküldési határidő: A rajzokat 2020. október 5-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!