A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gyermeknap alkalmából a Deák17 Galéria gondozásában megjelent a Városi Dekor Füzet, amely díjmentesen ad élményt és tudást. A füzet segítségével játékos formában, öt séta segítségével fedezhetik fel a gyermekek, családok a Belváros klasszikus és modern építészetét, homlokzatdíszítési technikáit. A kiadvány ingyenesen kérhető a Galéria nyitvatartási idejében a Budapest, Deák Ferenc utca 17. szám (I. emelet) alatt. A nyitvatartás június 15-től igazodik a tanítási szünethez, az intézmény a nyári szünet folyamán csak hétköznapokon lesz látogatható, továbbra is a Látogatási szabályok betartása mellett.

A Deák17 Galéria most is várja személyesen az érdeklődőket az aktuális kiállításaira. Egy új tárlattal - amely a BIG médiamunkák 2020-21 címet viseli - is kedveskedik a művészet iránt érdeklődőknek. A kiállítás megnyitója az online térben kerül megrendezésre, így azok számára is biztosított a biztonságos részvétel, akik nem rendelkeznek még védettségi igazolvánnyal.

Az intézmény pályázati lehetőséget is ajánl a hónapban. A Galéria által meghirdetett Budapest STREET-story című pályázat jelentkezési határideje meghosszabbításra került szeptember 19-ig. Érdemes kihasználni a plusz időt a pályamunkák elkészítéséhez és a jelentkezéshez. 

Pályázat

STREET-story

 

Határidő: 2021.09.19. 24.00

A Galéria által meghirdetett pályázat és kiállítás célja, hogy felmutassa hogy ahányan vagyunk, annyiféleképpen érzékeljük és értékeljük mikrokörnyezetünket. A pályázat zsűrije arra kíváncsi, hogy hogyan tudják a résztvevők ezt a sokféleséget történetekkel érzékeltetni – azaz, hogy vajon mennyi történet fér bele egyetlen utcaképbe. A pályázatra technikai megkötés nincs, grafikákkal, festményekkel, fotókkal, szobrokkal, installációkkal, de akár videómunkákkal, animációkkal is van lehetőség jelentkezni. 

Korosztály: 6-19 év

További részletek és a jelentkezés feltételei, módja: https://www.deak17galeria.hu/palyazatok/budapest-street-story/

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!