A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Élj át egy felejthetetlen születésnapot Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában, a burgenlandi St. Margarethenben található Familyparkban! Az összesen 14 hektáron elterülő parkban 4 izgalmas tematikus részleget fedezhetsz fel a barátaiddal. Az Élményvár (Erlebnisburg), a Meseerdő (Märchenwald), a Kalandsziget (Abenteuerinsel) és a Falusi gazdaság (Bauernhof) különféle játékokkal és kalandpályákkal, valamint több mint 30 pörgő, forgó és mozgó attrakcióval kínál felhőtlen szórakozást minden korosztálynak. Legyen szó az Istenek hullámvasútjáról (Götterblitz) vagy a Traktorpályáról (Traktorbahn) – a Familyparkban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb attrakciókat. 

2024-es Highlight: Azurgo

Szálljatok be és emelkedjetek a magasba! Szárnyaljatok szédítő magasságokba és élvezzétek a tölgyfa-konvoj és a meseerdő lélegzetelállító látványát. A színesen csillogó sárkánytojások sokaságával körülvéve testközelből élhetitek át a repülés érzését.

Ennyi kaland közben könnyű megéhezni. A parkban megterített születésnapi asztallal várunk benneteket és a választott ajánlatcsomagtól függően egy gyermekmenüt is felszolgálunk. A koccintáshoz gyerekpezsgőt kínálunk és igény esetén Filippo-torta is rendelhető.

De milyen is lenne egy születésnap ajándékok nélkül? A Familyparkban nem csak a születésnapos kap ajándékot – a szülinapi partira érkező vendégek is számíthatnak egy kis meglepetésre. 

Mire vársz még? Regisztráld a szülinapi partidat most: https://www.familypark.at/hu/szueletesnapi-parti

FP Geburtstag cHafenscher Web 20  FP LeonardosFlugmaschine cMatula Druck04

Osterdeko web

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!