A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!

Kisgyerekkel jössz?
Az épület összes szintjén helyet kaptak kifejezetten kisgyermekeknek szóló játékok. Az eszközök túlnyomó többsége mindenki számára elérhető, megfogható, kipróbálható. A FUTURA klimatizált, akadálymentes, babakocsival bejárható, az épületben panoráma lift üzemel, rendelkezik pelenkázóval.

Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!  Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!

Iskolás a gyerek?
Garantáltan mindent ki fog próbálni. Nézzétek végig az összes programot, és ha még van energiátok, ajánljuk fantasztikus nyomozós játékunkat, a “Tesla küldetést”!

Mit kezdj a kamaszokkal?
Villámcsapás, nagyfeszültség, séta egy függőhídon – vállaljátok a kihívást! Teszteljétek képességeiteket, fedezzétek fel technikai eszközeinket, vagy szabaduljatok a Pániklaborból!

Hozd a nagyit is!
A FUTURA az a hely, ahol előkerítheti gyermeki énjét, és éveket fiatalodhat pár perc alatt.
Mi vár rád az Élményközpontban? Négyféle szórakozás egy jegy áráért.

 Önfeledt játék az interaktív kiállítás négy szintjén - Ismerd meg a természet és a Szigetköz titkait kiállításunkon! A játékos tapasztalatszerzés igazi élmény mindenkinek.

Látványos tudományos kísérletek - Ne csak nézd, vegyél részt látványos kísérleti bemutatóinkon, ahol átélheted, hogy a tudomány érdekes.

Lenyűgöző virtuális űrutazás a planetáriumban - A III. emeleti planetáriumban virtuális űrutazásra hívunk. Bolygók és galaxisok – a csillagos égbolt Téged is elvarázsol?

Kivételesen izgalmas percek a villámgenerálás során - A Tesla transzformátorral naponta kétszer villámokat generálunk. Gyere és csodáld meg ezt a különlegesen szép látványt!

Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!  Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!  Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!

Ha további, Extra élményekre vágysz, íme az ajánlatunk:

 

  • 5 Dimenziós kaland - Izgalmas hullámvasút, szédítő verseny, csodás víz alatti kaland vagy ijesztő utazás. Legyél Te a következő film főszereplője, ülj be 5D-s vetítéseinkre!
  • Félelmetesen jó szabaduló játék - Borzongásra vágysz? Neked vajon sikerülne kijutni a Pániklaborból? Tedd próbára képességeidet szabaduló szobánkban, de előtte ne felejts el időpontot foglalni!
  • Virtual Reality, a jövő élménye - Nem vagy elég bátor, hogy élőben kipróbáld a kalapácshintát? Részt vennél egy búvárkalandban? Nálunk mindezt átélheted. Vigyázat, észvesztő élmény!
  • Fantasztikus nyomozás - Válaszd „Tesla küldetés” programunkat, válj nyomozóvá és mentsd meg a Földet! További titkos adatokat az információs pultnál kérhetsz!

Bővebb információ: http://csaladi-program.hu/

 

Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!  Fedezd fel a FUTURA óriási tudományos játszóházát, hozd el a családot, szerezzetek életre szóló közös élményeket!

 FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont
H-9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 142.
GPS koordináták: N 47° 51,184′ E 17° 16,835′
Telefon: +36 96/566-280  +36 30/217-1046
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.u
    www.osztalykirandulas-specialista.hu
    www.csapatepito-program.hu
    www.facebook.com/futuramoson 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!