A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Együtt dolgozni, megoldásokat keresni, játszva tanulni: ez az, amit minden gyerek szívesen csinál, és közben szülőként mi is nyugodtak lehetünk, hogy valóban tartalmas programot szerveztünk a csemeténknek. Legyen szó szülinapról, osztálybuliról vagy baráti összejövetelről, a MindCrime által kínált szabadulószobás gyerekzsúrok minden igényt kielégítenek!
A barátságos ár a város legjobb szolgáltatását rejti, ahol minden zsúrt két kedves animátor kísér figyelemmel, ezzel tehermentesítve a szülőket a zsúr feladatai, és az ezt követő takarítás alól!
Az idei év annyiban más, mint a korábbiak, hogy a koronavírus járvány miatt óvatosabb az ember. A MindCrime szervezői mindent elkövetnek, hogy higiénikus környezetben játszhassanak a gyerekek: rendszeresen fertőtlenítenek , erre a gyerekek figyelmét is felhívják és a játékok között alaposan kiszellőztetik a helyiségeket.
Két pálya közül is választhatunk kalandot: az Emléktolvaj pályán már 9 éves kortól, a Hidegháborús kémek pályán pedig 12 éves kortól várják szeretettel a bátor csapatokat egy felejthetetlen zsúrra. Amíg a gyerekek a küldetést teljesítik, a kísérő szülők a kényelmes előtérben nézhetik őket egy finom kávé vagy üdítő mellett. Ha pedig inkább aktív kikapcsolódásra vágynak, kipróbálhatják az épp szabad szobájukat is.

A helyszínen a zsúr teljes ideje alatt nem kell mással osztozni!


A szervezőkről: csapatuk az elsők között nyitott a fiatal korosztály felé, immáron hat éve tartanak gyerekzsúrokat. Ez idő alatt már több, mint 800 zsúrt szerveztek, ami több, mint 10 000 boldog gyermeket jelent. Jelenleg 8-10 animátorral dolgoznak, hogy minden zsúron a megfelelő szolgáltatást tudják nyújtani.

 

Csalódás kizárva!

 

További információért keressék a csapatot elérhetőségeik bármelyikén:
Weboldal: https://mindcrime.hu
Facebook: https://www.facebook.com/mindcrimebudapest
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 70 420 3279

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!