A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Káptalanfüred Balatonalmádi város településrésze. Létrejöttét a balatoni turizmus és fürdőkultúra fejlődésének, nevét pedig a veszprémi káptalannak köszönheti. A káptalan Alsóörs területéhez tartozó, Balatonalmádival szomszédos erdőbirtokait az 1930-as években nyaralótelep kialakítása céljából parcellázták. A városrész fái tölgyek, fenyők, cserjék alatt sokszáz nyaralóház, üdülő húzódik meg.

 

A Balatonalmádi nyugati részén található strand megszépült külsővel, új gyermekjátszótérrel, homokozó öböllel, standröplabda-pályával, napozóterasszal, kispályás focipályával és színvonalas szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit – a Káptalanfüredi nagy Strand. A csendes családias környezet biztosítja a nyugodt pihenést, kikapcsolódást. Az almádi önkormányzati strandokon a Balaton Kártyával rendelkezők 10 % kedvezményt vehetnek igénybe a belépőjegyek és -bérletek árából. A parkolás ingyenes! Nyitva tartás: 8.30-19.00.


A nyugalmat kedvelők kis, barátságos strandja melegkonyhás büfével, vizesblokkal, strandröplabda-pályával, hintával és mászókával Balatonalmádi nyugati részén - Káptalanfüredi kis Strand . Kerékpárral is jól megközelíthető, a balatoni kerékpárút mellett fekszik. Az almádi önkormányzati strandokon a Balaton Kártyával rendelkezők 10 % kedvezményt vehetnek igénybe a belépőjegyek és -bérletek árából. A parkolás ingyenes! Nyitva tartás: 8.00-19.00.

 

 

Forrás: www.balaton.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!