A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A zánkai községi strand két bejárattal rendelkező füves szolgáltató komplexum. A strandon belül több fejlesztés eredményére-mára megújult a járda. Az öltözőkabin sor, a mosdók, így bátran ajánlhatjuk valamennyi idelátogató számára. Nyitás: 2010.05.29-én zárás augusztus 31-én.A szezonban néhány újdonsággal várják az idelátogatókat: értékmegőrzők és vízi játékok.

 

Programok:Kézműves foglalkozások, Zánkai Halásznapok és Borhetek, mint kiemelt rendezvények.

 

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.

 

Zánka területi adottságainál fogva saját, hosszú balatoni partszakasszal rendelkezik, ahol nagyterületű, 12-13000 ember befogadására alkalmas szabadstrand és kikötő várja a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni, pihenni vágyó vendégeit.

 

A vendéglátó egységekben közel 1000 ember tud naponta háromszor étkezni a központi éttermekben. Pizzéria, büfé, Kid's Burger, Fregatt Étterem, drink bár, és presszó is színesíti a zánkai vendéglátást.


Az Ifjúsági Centrum bérelhető buszaival és hajóival felejthetetlen élményeket nyújtó kirándulások tehetők a környéken, illetve a "magyar tengeren".

 

 

Sport és kulturális létesítményeinknek (sportcsarnok, stadion, szabadtéri sportpályák, teniszpályák, strandröplabda- és strandfoci pályák, színházterem, mozi, galéria, tájház) köszönhetően helyszínt tudunk biztosítani konferenciáknak, tanácskozásoknak, kulturális és sportfesztiváloknak, gólyatáboroknak, edzőtáboroknak.
Strand 400 x 150 méteres pázsitos területet, WC/zuhanyzó blokkokat több helyen, feltöltött sekély vízterületet szolgáltat a fürdőzéshez. Befogadóképessége: 3 000 - 4 000 fő

 

A strand és kikötő szolgáltatásai:
• balatoni életmentő bázis
• strandfigyelő-életmentő szolgálat
• vizieszköz kölcsönzés

 

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum az ifjúsági turizmus piacán piacvezető pozícióban van. A Társaság évente mintegy 40-45 ezer vendéget fogad. A számok magukért beszélnek, az idei szezonban is remélik, hogy ez a szám nem marad el.

 

Forrás: www.balaton.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!