A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Akasztói strandA fürdőtó vízminőségét biológiai módszerrel tartják tisztán. Napágyak, napernyők igény szerint rendelkezésre állnak. A strand területén egy nagyméretű, térköves padozatú pezsgőfürdő is üzemel, amelynek vize a szezonban állandóan 36-37°C. A fürdőtó partján tusoló, a strandépületben öltözők találhatók, zárt szekrényekkel, mosdókkal, tusolókkal, illetve büfé is üzemel.

Télen a 0,5 méteresre leengedett tóvíz, tükörsima jéggé fagyva biztonságos, kitűnő lehetőség a korcsolyázás szerelmeseinek.

A 2008 tavaszán kibővített, megnagyobbított Rendezvényépület kitűnően alkalmas vállalati rendezvények, családi, baráti összejövetelek, esküvők teljes, zártkörű lebonyolítására is.


Az épület befogadó képessége 200 fő plussz tánctér. A strandépület nádtetős, igényesen berendezett, felülről fedett, oldalról nyitottá tehető helyiség, saját konyhával.

A strand területén a gyermekeket korszerű, homokos, kezelt fa elemekből álló játszóttér várja . Jó időben ping-pongozásra is van lehetőség.

Kempingezni – sátorral, lakóbusszal és lakókocsival - a fürdő tavat övező zöld gyepen van mód. Az épületben szauna is üzemel.

Árak:

Strand belépő pezsgőfürdő nélkül
Teljes árú: 400 Ft
Kedvezményes: 200 Ft (3-10 éves korig)
Strand belépő pezsgőfürdővel
Teljes árú: 1000 Ft
Kedvezményes: 500 Ft (3-10 éves korig)

A szauna előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe. Min. 3000 Ft/óra - 3 főig, 3 fő felett 1000 Ft/fő

Szolgáltatások:
játszótér
büfé
asztalitenisz
napernyő
öltöző szekrény

 

 

Forrás: www.utazzitthon.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!