A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Aquaworld élményfürdő - BudapestHOGY JOBBAN CSÚSSZON...

A fedett élményfürdőben télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást.

Fürdőzés télen és nyáron, az év 365 napján

Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek. A termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használjuk arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsunk a család minden tagja számára.

Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonomiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakítottuk ki szolgáltatásainkat.

Árak és nyitvatartás

Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel.

A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat.

A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket,és a homokos tengerpart élményét idézik.

A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól a kamaszokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.

Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz.

Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választják 11 csúszdánk közül.

MEDENCÉINK:

Belső élménymedence 32-34 °C
Külső élménymedence 32 °C
Hullám medence 28 °C
Gyermek medence 30 °C
Jakuzzi medence (piros) 34-36 °C
Jakuzzi medence (kék) 36-38 °C
Úszómedence (belső) 27-29 °C
Strandmedence 26-28 °C
Ugrómedence 26-28 °C
CSÚSZDÁINK:

Hegyi patak csúszda
Hagyma csúszda
Családi csúszda
Negyedik emeletről induló csúszdáink:

Ufo
Szivárvány
Fekete lyuk
Ötödik emeletről induló csúszdáink:

Kamikaze
Forgószél
Repülő szőnyeg
Gyermekmedencénél található csúszdák:

Szivárvány
Dzsungel
Polip
CSÚSZDÁK HASZNÁLATI RENDJE

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy január 5-től Élményfürdőnk csúszdaegységei folyamatosan, megszakítás nélkül működnek.

A csúszdák használatát az Aquaworld Zrt. vezetősége az alábbiakban határozza meg:

Azok a 14. életévüket be nem töltött, szülői, gondviselői vagy egyéb nagykorú személy felügyeletére bízott az Aquaworld Élményfürdőbe érkező gyermekek a csúszdákat az alábbiakban meghatározott feltételekkel használhatják:

A csúszdatorony 5. szintjéről induló óriáscsúszdákat (Forgószél, Kamikaze, Repülő szőnyeg) csak és kizárólag a 140 cm (fejtetőig mért) minimális vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe

A csúszdatorony 4. szintjéről induló óriáscsúszdák közül az Ufo és Fekete lyuk csúszdákat a 130 cm (fejtetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe

A csúszdatorony 4. szintjéről induló Szivárvány csúszdát 120 cm (fejtetőig mért) minimális, vagy ezt meghaladó testmagasságú gyermekek vehetik igénybe, kizárólag szülői kísérettel (két személyes csúszdagumi használatával)

Egyéb, nem a csúszdatoronyból induló csúszdák használata:

Hagyma csúszdát minimum 130 cm testmagassággal és biztos úszástudással rendelkező gyermekek vehetik igénybe

Hegyi-folyó csúszda, minimum 130 cm testmagasággal rendelkező gyermekek vehetik igénybe
A gyermek medencében található Hullám és Dzsungel csúszdákat kizárólag 3-10 éves kor közötti gyermekek használhatják
A Családi csúszda használatának a fentiekben meghatározott korlátozása nincs.
A fentiekben megnevezett magasságkorlátozások regisztrálása a szörf medence mellett található információs és elsősegélyes pultnál történik.
Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a csúszdák használata veszélyes üzemnek tekintendő, biztonságos használatához magabiztos úszástudásra és fizikai állóképességre van szükség. Az élményelemeket, csúszdákat minden Vendégünk saját felelősségére és egészségi állapotának ismeretében használhatja az Aquaworld érvényes Házirendjének ismeretében.

NYITVATARTÁS:

Minden nap 06:00 órától 22:00 óráig.
Medencetér és a Szaunavilág zárása: 21:30

Április 1-től 2 órás jegy eltörlésre került, helyett már 3 órás belépővel élvezhetik a Vízibirodalom szolgáltatásait a hét minden napján, hétvégén is

Tovább bővült a családi jegy típusainak száma, így most már elérheő a kedvezményes 2+1 belépő is
a kedvezményes ESTI - AFTER WORK belépőnk hétfőtől - péntekig vehetők igénybe 17:30 -22:00 között. HÉTVÉGÉN NEM ÉRVÉNYES!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!