A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hot Wheels C-3POA Star Wars közel 40 éves, töretlen sikere nem lehet a véletlen műve. A történet fordulatos, a jelmezek és díszletek bámulatosak, miközben a karakterek szépen kidolgozottak. Nem csoda hát, hogy a Csillagok háborúja még ma is óriási népszerűségnek örvend, nem csak a felnőttek, de a gyerekek körében is.

 

C-3PO, a szolgálatkész protokoll és tolmács robot igazi csúcsmodell, hiszen több mint hétmillió nyelvet, kommunikációs formát és kultúrát ismer. Humanoid külsejével, szervomotoros végtagjaival, alapvető érzelmi megnyilvánulásaival könnyen az ember szívébe lopja magát.

 

A Cybot Galactica 3PO sorozat legismertebb tagját ezúttal a Mattel álmodta új formába. A Hot Wheels pályaépítő készletekkel kompatibilis, egyedi, Star Wars dizájnra épülő négykerekű járműben C-3PO jellegzetes jegyeit fedezhetjük fel. Az arany külső természetesen elengedhetetlen, ám a figyelmes szemlélő hamar a protokoll droid tekintetével találja magát szemben, amint az autó lökhárítójára pillant. A fém váz alól deréktájban kikandikáló színes kábelek sem hiányozhatnak a gépjárműről, ezt, a látványos és szintén ismerős stílusjegyeket viselő szárnyak alatt találjuk.

 

Annak érdekében, hogy a Hot Wheels pályán maximális teljesítményt nyújthasson a C-3PO járgány, aranyozott felnis kerekei közül a hátsók nagyobb méretet kaptak.

 

Lendületes gyorsulás, strapabíró karosszéria, ez az ami ezt az egyedi kisautót jellemzi, mely már három éves kortól kiváló szórakozást nyújtanak a srácoknak.

 

Hot Wheels C-3PO    Hot Wheels C-3PO

 

 

Hot Wheels C-3PO    Hot Wheels C-3PO

 

Hot Wheels C-3PO    Hot Wheels C-3PO

 

Hot Wheels C-3PO    Hot Wheels C-3PO

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!