A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sapientino Földrajz

 

Korábban bemutatásra került az iskolás korosztály számára készült Sapientino feleletválasztós készlete, az átfogó ismereteket nyújtó Enciklopédia. Szeretnénk most bemutatni számotokra a Sapientio Földrajz szettet, mely világunk sokszínűségét hivatott megismertetni a srácokkal.

 

A kék keret alsó részén Clementoni felirat olvasható, míg felső részén a feleletválasztó toll, és a hangadásra képes kijelző kapott helyet.

 

A témák között a nemzeti zászlókat, fővárosokat, tengereket, hegyeket és fennsíkokat, valamint pénznemeket, népviseletet és a földrészeket találjuk. A készlet kiemelten foglalkozik Magyarország földrajzi viszonyaival. 

 

Lessünk bele a dobozba, majd helyezzük el a Világ Csodái játékkártyát a keretben. Nézzünk néhány példát azokra az ismeretekre, melyeket a Sapientino Földrajzzal sajátíthatnak el a nebulók.

 

A fotók között híres épületeket, és hegységeket láthatunk. A Grand Canyon pontos helyét bizonyára hamar megtalálják a csemeték, de mi a helyzet a Szt. Sophia-Templommal?

 

A 24 témakörből álló feladatlapok között Magyarországot érintő kérdéseket is találunk. Ilyen többek között a megyéket és székhelyüket összepárosító játék, a természetföldrajzi kérdéseket rejtő lap, valamint a nevezetességeket felvonultató feladatkártya. Vajon mindenki megtalálja a békéscsabai Evangélikus templomot, és a paksi Jézus Szíve templomot?

 

Ha első nekifutásra nem is sikerül, másodszorra már bizonyára könnyen fog menni, hiszen gyakorlás a tudás anyja, ezzel a mókás, feleletválasztós játékkal pedig szórakozás a tanulás. Az önellenőrző funkciónak köszönhetően rögzülnek a helyes válaszok, és észrevétlenül bővül a srácok ismeretanyaga. 


 

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

Sapientino Földrajz  Sapientino Földrajz

 

 A játékteszt elkészítéséhez szükséges termékeket a JatekBolt.hu játék webáruház biztosította.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!