A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BrainBox - ÁllatokA gyerekek tudásvágya határtalan, agyuk pedig szivacsként szívja magába az ismereteket. Miért ne nyújtanánk számukra segítséget ebben? A BrainBox, játékos módon járul hozzá, hogy a csemeték minél behatóbban tanulmányozhassanak egy-egy ismeretanyagot. Legyen szó környezetismeretről, találmányokról, a világ országairól, vagy az állatokról.

 

Csapatunk kezébe ezúttal a Brainbox Állatok kertül, mely 8 éves kortól önállóan, vagy társakkal játszható, ám szülői segítséggel kisebb gyerekek is elkezdhetik az ismerkedést a különböző állatfajokkal.
A masszív doboz 70 kártyát rejt. A mágneses fedelet felnyitva, tetszetős homokórát, valamint egy speciális, 8 oldalú dobókockát találunk a tárolórekeszben.

 

Valamennyi kártyalap egy-egy állatot rejt. Az egyik oldalán a faj jellegzetességeiről kapunk információt, míg a mások oldalon ezekkel a jellegzetességekkel kapcsolatos kérdések tárulnak elénk. A tudnivalók memorizálására pontosan 10  másodperc áll rendelkezésünkre, amint az utolsó homokszem is lepereg, a kártyát lefordítjuk. Amennyiben egyedül játsszuk, valamennyi kérdésre felelni kell, míg csapatban elegendő a dobókockával dobott számnak megfelelő kérdésre válaszolni. Ha ügyesen adunk számot tudásunkról, megtarthatjuk a lapot. Amennyiben hibázunk, a kártya visszakerül a dobozba, és a következő játékos húzhat egyet. A játékot az nyeri, aki a legtöbb lapot gyűjti össze adott időn belül.

 

A játék amellett, hogy szórakoztató, egyedülálló tudással ruházza fel a srácokat, miközben fejleszti a tanulási képességet, a memóriát, a kombinációs készséget, a rugalmas gondolkodást, a koncentrációt és a megfigyelőképességet.

 

BrainBox - ÁllatokBrainBox - Állatok

 


BrainBox - ÁllatokBrainBox - Állatok

 

BrainBox - ÁllatokBrainBox - Állatok

 

BrainBox - ÁllatokBrainBox - Állatok

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!