A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

DigiBirds Modell Hobby

 

A játék forgalmazója a Modell & Hobby Kft.

 

A játék megvásárolható a jatekbolt.hu oldalon.

 

Szinte valamennyi gyerek vágyik saját kis házi kedvencre. A szőrös, tollas vagy úszó barátok azonban érző lények, saját igényekkel, melyeket választásunktól függően akár évekig is ki kell szolgálni. Csemetéink heves közeledését viszont egyáltalán nem biztos, hogy kellő lelkesedéssel fogadják az apró jószágok. De mit tehetünk, ha gyermekünk hosszú ideje nyaggat egy aranyos madárka után, aki a szomszédos állatkereskedés kirakatában, vidám csipogással üdvözli őt, valahányszor elhaladunk mellette? A megoldást ezúttal a Modell & Hobby Kft. kínálja nekünk.

 

A televíziós reklámokban bizonyára már valamennyien felfigyeltetek a DigiBirds elnevezésű, változatos színekben pompázó kismadarakra. Ezúttal azt mutatjuk be, mit is rejt a dobozka, amelyet gyermekünk izgatottan szorongat majd a karácsonyfa alatt.

 

Ami elsőként megragadja egy szülő figyelmét, valószínűleg az extra elem, melyből nem csak a madár működéséhez szükséges darabot helyezték el a csomagban, hanem annak lemerülése esetén pót áramforrásról is gondoskodtak. Kínos helyzetet teremthet szenteste, ha a rég áhított ajándék, energiaforrás hiányában működésképtelen. Tehát ha választásunk erre a termékre esik, nem kell aggódnunk, hogy csalódott arcocskák nézik a néma kismadarat. Mert bizony aprócska szerzeményünknek kellemes csivitelő hangja van, melyet a pocakján elhelyezett kapcsoló segítségével ismerhetünk meg. Attól függően, hogy egy madárkát, vagy többet szeretnénk egyszerre hallgatni, választhatjuk a Solo vagy a Choir, azaz kórus feliratú állást.

 

Amennyiben szóló előadásra vagyunk, a megfelelő irányba kattintva a kapcsolót máris trillázni kezd kedvencünk, miközben fejét jobbra- balra mozgatja, csőrével pedig a dallam ütemére tátog. Ha a begyénél található érzékelőre fújunk, csipogással ad hangot jókedvének, ha pedig füttyszót hallatunk, ismert dalok vidám dallamait kezdi énekelni. Azoknak a csemetéknek sem kell elkeseredni, akik még csak most tanulják, hogyan kell fütyülni, hiszen a kis DigiBirds saját síppal rendelkezik. Ezt kényelmesen ujjukra húzhatják a lurkók, és már szóra, pontosabban dalra is bírhatják kis barátjukat.

 

 

A modern technika segítségével az alap nóta készleten kívül számos új dalt taníthatunk madárkánknak. Az okostelefonra és tabletre letölthető mobil applikáció kétféle játékot kínál, egy memória forgót és egy ügyességit, melyben a tojásból előbukkanó fiókákat kell nyakon csípni. Minden sikeres forduló után új dallammal bővül a listánk. A hangjegyek megérintésével három hangból álló kódot hallat telefonunk, melyet kis barátunk felismer, és új énekkel örvendeztet meg bennünket.

 

Amennyiben több madárka lakja otthonunkat, kórusban is meghallgathatjuk előadásukat. Ekkor kis kedvenceink együtt mozognak, s kórusban énekelnek.

 

A DigiBirds változatos színekben kapható, fiúk és lányok egyaránt találhatnak kedvükre valót köztük. Családunk új tagját megvásárolhatjuk magában, de akár kalitkával, madárházzal, vagy összekapcsolható szobákkal is. Úgy lesz igazán komfortos az otthona, ha hintával szereljük fel, és azon várhatja haza kis gazdáját. A tágas kuckó vendégek fogadására is alkalmas, így kiváló választás a libikóka, melyen kényelmesen elfér két madárka. A színes házikó pedig a gyerekszoba éke lehet.
Apró kedvencünk nem csak aranyos háziállata lesz csemeténknek, de segítségével könnyebben elsajátíthatja a modern technikai eszközök használatát, melyek gyorsan fejlődő világunk elengedhetetlen részét képzik. 

 

Videó

 



Képgaléria

 

DigiBirds - Modell & HobbyDigiBirds - Modell & Hobby

 

DigiBirds - Modell & HobbyDigiBirds - Modell & Hobby

 

DigiBirds - Modell & HobbyDigiBirds - Modell & Hobby

 

DigiBirds - Modell & HobbyDigiBirds - Modell & Hobby

 

DigiBirds - Modell & HobbyDigiBirds - Modell & Hobby

 

Digibirds ApplikációDigibirds Applikáció

 

Digibirds ApplikációDigibirds Applikáció

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!