A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Slime Baff - Változtasd a vizet nyúlós zselévéÓriási népszerűségnek örvendenek a különféle zselék, slime-ok és nyálkák, melyekből találkozhatunk előre elkészített tégelyes változatban, vagy saját magunk által elkészíthető, por formában. Legújabb verzió pedig a fürdőkádban használható Slime Baff!

 

A csomagolás két átlátszó zacskót tartalmaz. Ahhoz, hogy nyálkatengerré változtassuk a fürdőkádat, vegyük kezünkbe az egyik zöld tasakot.  

 

A kádat, melynek lefolyóját előzőleg természetesen bedugjuk, nagyjából 4 centiméternyi meleg vízzel töltjük meg. Ez körülbelül 20 liter vizet jelent. Ezt követően egyenletesen eloszlatjuk az egyik tasak tartalmát a víz tetején, majd 5-10 percig keverjük, egészen addig, amíg sűrű, nyálkás állagot kapunk. Ezután újabb 4 centiméter vizet töltünk, és kezdődhet a móka.

 

A sűrű massza kellemes tapintású és finom, édes illatú, élvezetes kézbe venni.

 

Miután a srácok megelégelték a mókás fürdőzést, annyi a dolgunk, hogy nagyjából 30 liter vízzel felhígítjuk az anyagot, hogy ismét folyékony halmazállapotú legyen. A színe természetesen megmarad, de a lefolyón minden gond nélkül távozik a fürdővíz. Amire érdemes figyelni, hogy igen csúszós, így elsőként el kell távolítani a kádból, alaposan leöblíteni, és csak azután megfürdetni a srácokat. 

 

Tehát, amikor távozott a zöld víz a kádból, a lurkók zuhanyozzanak le, hogy maradéktalanul eltűnjön testükről az anyag, mely nem irritál, így elméletben nem szabad, hogy bármilyen gondot okozzon. Érzékeny bőrű gyerekeknek azonban érdemes először kis bőrfelületen kipróbálni. 

 

Természetesen kerülendő, hogy a Slime Baffból bármilyen csekély mennyiséget lenyeljünk, de tekintve, hogy mérgező anyagot nem tartalmaz, nem kell megijedni akkor sem, ha kis mennyiségben a srácok szájába kerül, esetleg le is nyelik. Hangsúlyozzuk azonban, hogy kerülendő a termék ilyen jellegű felhasználása! 

 

A Manóprogram csapatának tapasztalatai alapján semmilyen bőrirritáció nem fordult elő, illetve a feloldott anyag a lefolyón maradéktalanul távozott. A különleges fürdő élménye pedig felejthetetlen, a folyékony, mégis nyúlós anyag selymesen simul a testhez, miközben élvezettel tapicskolhatunk a zöld nyálkában. 

 

Slime Baff - Változtasd a vizet nyúlós zselévé   Slime Baff - Változtasd a vizet nyúlós zselévé

 

 

Slime Baff - Változtasd a vizet nyúlós zselévé  Slime Baff - Változtasd a vizet nyúlós zselévé

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!