A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

playdoh-rainbowGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A gyurma örök kedvenc a gyerekek körében. Általa teret nyer a képzelet, a finom, puha massza pedig azzá válik a kis kezükben, amivé csak szeretnék. Egy termék kiválasztásánál a csillogó csomagoláson kívül az is fontos, hogy ügyeljünk rá, egészségre káros anyagot ne tartalmazzon. Különösen igaz ez a gyurmák esetében, hiszen a színes, kellemes illatú anyagot sok gyerek szívesen megkóstolja. A Play-Doh márka hosszú évek óta garancia a magas minőségre, erről személyesen is meggyőződhettünk a Tortahegy fantázianevet viselő termék esetében. Most a lányok kedvében kívánunk járni, egy abszolút csajos darabbal.

 

A csomag ezúttal nem rejti el a játékot, Rainbow Dash, mert rólá lesz szó kis összefoglalónkban, jól látszik a félig nyitott dobozban.

 

A My Little Ponyk szövetségének hűséget megtestesítő lovacskája impozáns, közel 20 centiméteres magassággal büszkélkedhet, és testét számtalan bájos lenyomat készítésére alkalmas mélyedés ékesíti. A szárnyak és a farok egyaránt alkalmasak arra, hogy színes gyurmacsíkokkal díszíthessük a kis pónit. A készlethez hatféle árnyalatban mellékeltek gyurmát, pink, narancs-és citromsárga, valamint kék, zöld és lila színben. Szemfülesebbek számára azonnal feltűnhet, hogy a szivárványban is megtalálható színeket soroltuk fel, ezek az árnyalatok alkotják ugyanis Rainbow Dash sörényének és farkának színeit. Ha jól megnézzük a kék póni sörényét, hamar feltűnik annak hiánya, melynek pótlására ötletes lehetőséget biztosítottak a tervezők. Rainbow Dash frufruja felemelhető, ide helyezhetjük a színes gyurmát. Lenyomásával, az ellenkező oldalon kialakított lyukakon már elő is tűnik a póni sörénye. Annak érdekében, hogy megregulázzunk zabolátlan tincseket, az apró gyerekkezekhez igazodó ollót is találunk a csomagban. Lehet tekerni, csavarni, fonni és vágni, minden csemete bátran kipróbálhatja fodrászkészségét, Rainbow Dash odaadóan tűri, és kívánságra újra növeszti színes fürtjeit.

 

 

A fenti termékről elmondhatjuk, hogy a megszokott Play-Doh minőség mellett teret enged a kreativitásnak, miközben finoman vezeti az apró kezeket, hogy egyszerűen kivitelezhető módszerekkel készíthessenek tetszetős alkotásokat.

 

Videó

 


 

 

Képgaléria

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow DasPlayDoh Hulk és Rainbow Das

 

PlayDoh Hulk és Rainbow Das

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!