A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A dominó generációk óta szórakoztatja a játszani vágyó családokat. Az évek során számtalan formában, különböző mintákkal kerültek forgalomba az eredetileg Olaszorszából származó játékot. A modern dominó ugyan a 18. században jelent meg Itáliában, de nagyon valószínű, hogy eredetileg a 13. században jelent meg Kínában, ahonnan az első darabokat olasz kereskedők hozták be Európába. 

Nos, akárhogy is, a dominó töretlen sikert élvez, évszászadok óta. Ezúttal a legkisebbek számára készült, Kulfik mintás játékot szeretnénk bemutatni nektek. 

A fából készült dobozban 28 darab, Kuflkik mintás dominót találunk. A kicsik igényeihez igazodva nem számokat, hanem a sorozat szereplőit talájuk. A dominó szabályainak megfelelően az egyforma darabok kerülnek majd egymás mellé. A cél, hogy elsőként szabduljunk meg a nálunk lévő daraboktól. 

Szeretném megvenni a Kuflik dominót!

A srácok gyorsan megtanulják az egyszerű szabály szerint működő játékot, mely elősegíti koncentráló és megfigyelő képességüket. Az igényes kivitelű, lakkozott felület fa dominók strapabíróak, kellemes tapintásúak és tartós használatra készültek. 

Kuflik dominó  Kuflik dominó

Kuflik dominó  Kuflik dominó

Kuflik dominó  Kuflik dominó

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!