A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Éhes vízilovak - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország

 

A játék megvásárolható itt!

 

Ismét egy klasszikus Hasbro darabbal van dolgunk.

 

A Hungry- Hungry Hippos, azaz az Éhes vízilovak, sok mostani szülő gyermekkorából ismerősek lehetnek. A játék formája, és menete nem változott az évek során. A vizilovak mellett kialakított mélyedésbe kell elhelyezni a golyókat. Kezünket az állatok hátán lévő karra helyezzük, amely mozgatásával, a vizilovak nyakukat kinyújtva, felfalhatják majd a falatkákat. Ha elhangzik a RAJT felkiálltás, a bal kezünknél található fekete kilövővel helyezzük játékba a labdácskákat. A vizilovak már kezdhetik is csillapítani éhségüket.

 

A játék célja, hogy a mi állatkánk gyűjtse a legtöbb golyót a bendőjébe, azaz a mellette kialakított tároló rekeszbe.

 

Ha minden eleség elfogyott a tányérról, mindenki megszámolja a saját zsákmányát, A játékhoz egy extra, sárga golyót is mellékeltek, hogy még izgalmasabbá lehessen tenni az egyes fordulókat. Az a játékos, akinek sikerül elnyelnie a sárga labdát, azonnal megnyeri a partit. Emiatt a kis csavar miatt, jobban oda kell majd figyelni, hiszen nem elég a gyors kézmozdulat, pontos célzást igényel az, hogy miénk legyen a nyertes falat. A Hungry- Hungry Hippost 4 éves kortól ajánlják, de az alap változat nem fog problémát okozni egy 3 éves lurkónak sem. Mivel a játék nagyon látványos, pörgős, nem kell attól tartanunk, hogy menet közben elkalandozik a gyerkőc figyelme.

 

A gyors partit egy újabb forduló követhet, új eséllyel a győzelemre. Ha már nem használjuk a társast, az alján kialakított, praktikus tárolóban, biztonságba tudjuk helyezni a játékhoz elengedhetetlen golyókat. Ha kevés a hely a gyerekszobában, érdemes a vizilovakat is egy egyszerű mozdulattal leszedni a helyükről, és a játék alján kialakított, speciális viziló-pihenőben elhelyezni őket. Így akár az erdeti csomagolásba is könnyedén vissza tudjuk tenni.

 


További információ esetén az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhet.


Videó bemutató

 



Képgaléria

 

Éhes Vízilovak HasbroÉhes Vízilovak Hasbro

 

Éhes Vízilovak HasbroÉhes Vízilovak Hasbro

 

Éhes Vízilovak HasbroÉhes Vízilovak Hasbro

 

Éhes Vízilovak HasbroÉhes Vízilovak Hasbro

 

Éhes Vízilovak HasbroÉhes Vízilovak Hasbro

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!