A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Korábban bemutatásra került a páratlan Razor RipStik Air Pro, mely a gördeszkák világába enged bepillantást, valamint a Razor Jets, amely a srácok mindennapi közlekedését könnyíti meg. Ezúttal is szeretnénk nektek bemutatni egy fantasztikus járművet.

A doboz nagy mérete ellenére több darabban érkezik álmaink triciklije, így az első használatbavétel előtt össze kell szerelni a “kicsikét”.

A Razor FlashRider 360 Tricikli első pillantásra megtévesztő lehet, mert többnyire bölcsisek repeszteni háromkerekű biciklin. A FlashRider 360 azonban még a kamaszokat is leveszi a lábukról. Pattanjunk a piros-ezüst színben pompázó járgányra, és hozzuk mozgásba. 

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

A pedál a hatalmas, defektmentes első keréken kapott helyet. A sofőr méretbeli megkötése egyedül itt ütközik ki, mert az ülés fix helyet kapott, így a pedál és a szék közé kell bekucorodnia annak, aki hosszabb lábbal van megáldva, de nem szeretne lemaradni az élményről. 73 kilogrammos testsúlyig használható az eszköz, így iskolás kortól akár felnőtt korig élvezhetjük a triciklit. Szóval, helyezkedjünk el a székben, markoljuk meg a kormányt, és tapossunk a pedálra.  

A jármű könnyedén mozgásba lendül. Tekintve, hogy hátul apró bolygókerekeket találunk, a kormány legkisebb mozdítására is kileng a hátsó rész. Amennyiben pedig határozottan magunk felé húzzuk a kormányrúd egyik végét, a Razor FlashRider 360 Tricikli szélsebes forgásba kezd. A FlashRider 360 ugyanis kiválóan alkalmas driftelésre. 

Minél nagyobb a sofőr súlya, annál intenzívebb a forgás sebessége. Kisebb gyerekek akár ketten is használhatják a vagány járgányt, ha a “potyautas” a hátsó tengelyre áll a sofőr mögé, és a kormányba kapaszkodik. Így a két lurkó súlya összeadódik, és jóval gyorsabban pöröghetnek, mint szólóban, arról nem is beszélve, hogy megduplázódik a jókedv is. 

flashrider1  flashrider

 

Az élvezetnek és a mókának ezzel még nincs vége. Jobb kezünknél gumi fogantyúval ellátott fém rudat találunk. Amennyiben a kart felfelé húzzuk, a Razor FlashRider 360 Tricikli szikrákat szór. Hátra ugyanis kovakő van felszerelve, mely az aszfalttal érintkezve látványos szikrázásba kezd. A kő cserélhető, így akkor sem maradunk sziporkázó fények nélkül, ha elkopik az eredeti betét. 

A Razor FlashRider 360 Tricikli váza acélból készült, ennek köszönhetően egy felnőtt embert is elbír. A járgány tömege viszont, csupán 6,8 kilogramm, így nem okoz gondot, beemelni a kocsi csomagterébe, vagy felvinni a lépcsőn.

A FlashRider 360 rendkívül stabil, szinte felboríthatatlan, annak köszönhetően, hogy a súlypont alacsonyan van, a hátsó kerekek pedig távol helyezkednek el egymástól. A műanyag végzárókkal ellátott hátsó tengely megvédi a járművet az esetleges koccanások során a károsodástól. 

 

A Razor driftelésre tervezett járgányát szívből ajánljuk a család minden tagjának, mert használata rendkívül egyszerű, az élmény pedig garantált. Remek választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Razor RipRider 360 Tricikli  Razor RipRider 360 Tricikli

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!