A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Dörmögő DömötörA Dörmögő Dömötör c. kulturális gyereklap 1957 januárjában indult útjára Ifjúsági Lapkiadó Vállalat gondozásában.

 

Népszerűségét az eltelt évtizedek alatt sikerült megőriznie, így még napjainkban is a legkisebbek egyik legnagyobb és legnépszerűbb lapjának számít. A gyerekek igényes és színvonalas szórakoztatásáról a magyar tulajdonban lévő Drize Kiadói Kft. szerkesztő- és szerzőgárdája gondoskodik.

 

Ezt a tartalmat mindig is az olvasók életkora határozta meg. Mesék, versek, mondókák, barkács- színező anyagok, játékok, fejtörők és pályázatok szerepelnek a kínálatban. Mert ötvenegynéhány év alatt nagyot változott ugyan a világ, de a Meseországban nem sok változást hozott.

 

Mindig is az volt az álláspontunk, hogy minden generációnak joga van a saját gyermekkorához.

 

A Dörmögő Dömötör azon fáradozik, hogy pozitív szemléletmódot sugalljon a mostani gyerekeknek is, ahogy ezt tette a mostani nagyszülők, és szülők idejében is. Ez a célkitűzés három pilléren áll: a vidámság, a család szeretete és a természet megóvása.

 

Megjelenik minden hónap elején.

 

www.dormogodomotor.hu

 

Előfizetés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon 06-30-938-5977

 

Korábbi számok és kiadványok megvásárlása: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: 06-30-960-4533

 

 

 

 

Dörmögő DömötörDörmögő DömötörDörmögő DömötörDörmögő Dömötör

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!