A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Mono Manó ZenekarA három Manó  már 1998 óta  alkot és dolgozik együtt a gyermekekért. A dalok szerzőjét (Vánkos Rita -szöveg –zene –hangszerelés) saját gyermekei, több mint húszéves óvodapedagógusi és óvodavezetői tapasztalatai ihlették az alkotásra.

 

Első CD-nk  1999-ben jelent meg "Szia" címmel. A dalok a természetről, állatokról, anya-gyermek kapcsolatról és további, a gyermekek érdeklődését, kíváncsiságát foglalkoztató témákról szólnak.

 

Második CD-nk 2007-ben jelent meg "Ünnepelj velünk!" címmel. A cím önmagáért beszél. A dalok a tél hangulatát idézik, a gyermekek és felnőttek számára is várva-várt Mikulást és karácsonyt teszik még varázslatosabbá.

 

Több mint 60 saját szerzeményből, alkalmanként óvodai dalokból is válogathatunk a gyermekek kedvére, a kalendárium minden jeles  alkalmához, eseményéhez, ünnepéhez kapcsolódó koncertprogram összeállításakor.

 

 

 

 

Mono Manó ZenekarA gyermekek nélkül magányosak volnánk a színpadon, és nem lennénk ilyen sikeresek! Velünk jönnek a mesébe (Manóerdőbe), együtt zenélünk, énekelünk, játszunk és nevetünk, egy felejthetetlen óra közös részesei lehetünk.

 

A fellépéseken jelmeztervező által készített kedves, manóruhában jelennek meg a zenekar tagjai, ízelítőt a képeken láthatsz!

 

A zenekarunk az évek folyamán szerzett tapasztalatok és a gyermekek, szülők, valamint a gyermekprogram szervezők igényeinek figyelembevételével kibővítette szolgáltatásait:

 

- A zenekar mesébe ágyazott, interaktív gyermekeknek szóló koncertprogramja mellett (melynek szükség szerint a teljes hangosítását biztosítjuk) vállaljuk a megrendelők szolgálatában igény szerint a továbbiakat:

 

- Lufi állat hajtogatás

 

- Arcfestés

 

- Kézműves műhely: varázskép - szórás, vicces fejek - kép készítés papírtányérból, dekopázsolás - kép készítése szalvéta technikával, rézfa-készítés - pattogatott kukoricával, gyöngyfűzés, agyagozás, üvegfestés, stb…

 

- Sportversenyek /ügyességi- és sportjátékok/


Mono Manó ZenekarTALÁLKOZZUNK!

 

- önkormányzatok

 

- művelődési házak

 

- óvodák

 

- általános iskolák

 

- cégek

 

rendezvényein!

 

FESZTIVÁLOK, városi és falunapok, névadó ünnepségek,

 

Farsang, Föld Napja, Madarak- Fák Napja, Majális, Gyermeknap, Juniális, Szent István Napok (aug.20.), búcsú, szüreti mulatság, Állatok Világnapja, Mikulás, Karácsony, gyermekszilveszter alkalmából.

 

Részese lehetsz ennek az élménynek és, akár több száz gyermeknek is örömet szerezhetsz!

 

Saját weboldalunkon belehallgathatsz dalainkba…

 

Koncertszervezés:  Kiss Gergő      + 36 30-971-9621

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Weboldal: www.monomanozenekar.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!