A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Balatonlellei Napfény strand homokos partja egyedülálló a Balaton parti települései között. Balatonlelle minden évben tartogat valami új szenzációt vendégei számára! Nálunk kényelmesen és biztonságosan pihenhet kisgyermekeivel együtt! Befogadóképessége 2411fő, a területe pedig több, mint 2ha.

A strand igazi különlegessége egy élményfürdő, amelyben jelenleg három medence, egy óriás hullámcsúszda és egy szauna-ház működik. A felnőttek számára két medence lett kialakítva. Egyik a 10x25 m-es úszómedence, mely oldalfalában építették a víz alatti világítás lámpatesteit. Az úszómedence változó vízmélységű 1,20 m-ről 1,60 m-re mélyül. A medence hosszanti oldalán kialakításra került 3 db pezsgető vizes napozóágy, valamint a medencefenéken 2 db légbefúvásos pezsgőfürdő.

A medence vízfelülete 281,75 m2 a vízforgató 394,45 m3. A medencék körül megfelelő számú lábmosó van, hogy a vízbe csak minimális szennyeződés kerülhessen. A medencék mellett található a gépház tetején napozóteraszt alakítottak ki, innen indul az élménymedencébe érkező 4-es hullámcsúszda is. A felnőtt élménymedence egy 8-as alakot formál, aminek egyik gyűrűjében a sodrófolyosó kapott helyet. A sodrófolyosónak van egy barlangszerű része, amely a csúszdákat tartó boltozat megépítésével alakul ki, és újabb élményt nyújt. A 8-as alak másik gyűrűjének belső felén egy masszázsfalat helyeztek el és egy szigeten négy fajta nyakzuhany működik. A víz állandó pezsgését a padlóba épített légbefúvók biztosítják.

A medence vízfelülete: 160,54 m2, víztérfogata: 176,6 m3, vízmélysége állandó 110 cm. A medencék vize a gyermek medencéhez hasonlóan, szintén fűthető, tehát rossz időjárás esetén is alkalmas a fürdőzésre. élményelemeket is tartalmaz. A medencékhez kapcsolódik a 150 m2 területen kialakított szaunacsoport is, ami egész éven át üzemel. Egy 10 személyes finn szauna, egy 10 személyes aroma szauna, egy 6 személyes gőzfürdő, és egy két ágyas szolárium szoba tartozik hozzá. Kiegészítőként a szaunák és a gőzfürdő terében egy 9,69 m2-es merülőmedence is található és 3 zuhanyzó. Az óriás hullámcsúszda 4 pályás, 3 hullámpályából és egy kamikáze - lecsúszópályából áll. A csúszdához külön medence tartozik.

Szolgáltatások:
értékmegőrzők, játszótér fa játékokkal, csúszda, trambulin, sportpályák: röplabda, kosárlabda, strandfoci. Vízi sportpályák közül megtalálható:röplabda, kosárlabda
Vízi sportszerkölcsönzési lehetőség a vendégeknek: vízibicikli, csónak, vízitrambulin stb.
Ezen kívül újságos, strandcikkes és egyéb strandi eszközök kölcsönzésére van lehetőség.
Gyermekeknek 6 éves korig a szolgáltatások igénybevételi díja ingyenes. A vendégek a strandot, az élmény- és úszómedencét május 1-től szeptember 30-ig vehetik igénybe. A szauna és a szolárium egész évben igénybe vehető.

Árak: a csatolt képen találhatóak. Nem változtak erre az évre.
A helyi állandó lakosok 16-20 között a strandot ingyenesen vehetik igénybe. A parkolás ingyenes!
A gyermek és nyugdíjas bérlet a -4 pályás hullámcsúszda valamint a kabin használat kivételével- valamennyi szolgáltatás igénybevételénél a felnőtt bérlet 50%-a.

Balatonlelle rendelkezik egy szabad stranddal (Nyugati szabad strand) is, amely a város nyugati részén helyezkedik el. 2840km –es partszakasz, füves terület, „felszerelve” vízibicikli kölcsönzőkkel, csúszdával, játszótérrel, büfékkel. Itt a sportot szerető vendégek sem unatkoznak,van itt: ping-pong, bowling, strandkajak, trambulin, teniszpálya és strandfoci pálya is.

2019-es árak:
 
Strand
Felnőtt napijegy  800 Ft
Nyugdíjas, gyermek (3-14 éves) napijegy  300 Ft
Családi jegy strand belépő 2 felnőtt + 2 gyermek 1.800 Ft
Családi jegy strand belépő 1 felnőtt + 2 gyermek 1.200 Ft
Családi jegy strand belépő 2 felnőtt + 3 gyermek 2.100 Ft
Élmény- és Úszómedence
Felnőtt 2 órás 800 Ft
Nyugdíjas, gyermek (3-14 éves) 2 órás 300 Ft
Hullámcsúszda  
1 csúszás 300 Ft
10 csúszás 2.000 Ft
Szauna és gőzkabin
1 órás belépő 600 Ft
VIP jegy 3.500 Ft
Strandbelépésre, valamint az élményfürdő és a hullámcsúszda korlátlan használatára jogosít

Gyermekeknek 3 éves korig a szolgáltatások igénybevétele díjmentes.
15 fő felett csoportos belépőjegy kedvezmény 20%
16.00 óra után a balatonlellei lakosok lakcímkártya felmutatásával térítésmentesen léphetnek be a strand területére
17.00 óra után a strandi szolgáltatások 50 % kedvezménnyel vehetőek igénybe.
A Balatonlellei Általános Iskola tanulói és a Balatonlellei Óvoda gyermekei részére a belépés és a strand szolgáltatásai évente 30 alkalommal térítésmentesek.

Forrás: www.balaton.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!