A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Vadadi Adrienn képeskönyve a legkisebbeknek szól

Vadadi Adrienn Kicsimackócímú kötetének folytatása igazi nyári csemege, mely a magyar tenger partjára repíti az ovis olvasókat.

Vadadi Adrienn: Kicsimackó a Balatonon

Egri Mónika rajzaival

Megérkezett a legújabb Kicsimackó mesegyűjtemény, melynek első részében az ovisok hétköznapi kalandjait, konfliktusait, kihívásait mesélte el a szerző. 
Vadadi Adrienn író és óvónő mackócsaládja a legújabb kötetben nyaral, méghozzá a Balatonon: Kicsimackó már alig várta a nyarat, hiszen mamamackóval és papamackóval a Balatonra mennek nyaralni! Igaz, ő még nem tud úszni, de hamar megtanul, segít neki új barátja, Béka és Vidra. A pancsolás mellett pedig jut idő lángosevésre, tűzön sütögetésre és persze hajókázásra is. Ha pedig esik az eső vagy kitör a vihar, akkor lehet rajzolgatni vagy kártyázni, esetleg pocsolyában kishajót úsztatni. Ráérősen, nyugodtan.

Ebben a mesekönyvben minden benne van, amiért a mackók és a gyerekek kedvence a Balaton, hiszen sátrazás, pecázás, úszni tanulás, rengeteg balatoni finomság és még több új barát vár Kicsimackóra és az ovis olvasókra.A kedves mesék sok nyaraláshoz kapcsolódó problémát is segítenek feldolgozni, megbeszélni, megoldani békés és szeretetteli módon, ahogy azt már megszokhattuk Vadadi Adrienntől.

A Kicsimackó a Balatononcímű kötet Egri Mónika böngészni való, lélekmelengető illusztrációival tökéletes választás a nyaralásra való ráhangolódásra, remek olvasmány lehet a strandon, és nyaralás utáni nosztalgiázáshoz is bátran ajánljuk minden ovisnak és szülőnek.

2-5 éveseknek

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!