A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Van egy hely a város közepén, ahol tiszták az utcák, takarosak a házak, virág van a tereken, mindig süt a nap és tavasz van, pontosan járnak a buszok és a vonatok. A Miniversum lakói mindig üdék és jókedvűek, szeretnek egymással viccelődni, ti pedig örömmel fogjátok felfedezni ezeket az apró, szeretetteli jeleneteket. Ti mondjátok meg, hogy mikor bőg a tehén, működik-e a szökőkút és hogy elindul-e a villamos. Eddig nem is gondoltátok, hogy ez a hely létezhet, mi megalkottuk nektek. Vessétek bele magatokat, ámuljatok a minivilág szépségén, kedves báján!

Vonatok ünnepe a MINIVERSUM-ban – programok a téli szünet minden napjára 2017. december 23. – 2018. január 2.  Vonatok ünnepe a MINIVERSUM-ban – programok a téli szünet minden napjára 2017. december 23. – 2018. január 2.

A MINIVERSUM egy hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztal, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. És egy kicsit több is ennél: mindent elkövetünk, hogy a látogatás alatt a terepasztal megtekintésén túl is egyedülálló élményben legyen részed!

Vonatok ünnepe a MINIVERSUM-ban – programok a téli szünet minden napjára 2017. december 23. – 2018. január 2.  Vonatok ünnepe a MINIVERSUM-ban – programok a téli szünet minden napjára 2017. december 23. – 2018. január 2.

3 ország 300 négyzetméteren. 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban - a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

A kiállítás megtekintése után pedig a kisebbek belevethetik magukat a játszóházi programokba, míg a nagyobbak feltöltődhetnek a kávézóban.

A MINIVERSUM játszóházban vonatok, terepasztal, modellezés, azaz az alkotás öröme várja minden mennyiségben aprókat, kicsiket és nagyokat! A játszóházban kreatív játékokkal várjuk a modellezés világának ifjú generációját. Öt asztal, öt különböző korosztály számára: a legkisebbeket a Brio, a nagyobbakat a Märklin, az ifjú titánokat a Roco termékei, a tapasztaltabb versenyzőket pedig egy valódi terepasztal és a kézműves modellező asztal izgalmai várják. Minden szombaton és vasárnap 10:00-11:00 óra között kincskereső játékkal és kvízzel, valamint rendszeres játszóházi foglalkozásokkal is jelentkezünk!

 Családi program a MINIVERSUM-ban – fedezzétek fel a világ egyik legnagyobb terepasztal kiállítását!   Családi program a MINIVERSUM-ban – fedezzétek fel a világ egyik legnagyobb terepasztal kiállítását!

A hatalmas monitorfalával a vezérlőterem is izgalmas felfedeznivaló, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg. Az igazán kíváncsiaknak ajánljuk még a Kulisszák mögötti túrát, amikor bepillanthatnak a MINIVERSUM garantált izgalmakat ígérő, rejtett titkaiba (a program árát nem tartalmazza a belépő).

1061 Budapest, Andrássy út 12.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!