<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Kultúr-sarok DVD ajánló
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gyermek és családi filmek DVD ajánló
Jumanji PDF Nyomtatás E-mail

JumanjiA Jumanji című film 1995 óta hódít kicsik és nagyok körében. A Bonton filmnek köszönhetően Alan Parrish kalandjait most újra átélhetitek.

A Jumanji nevű társasjáték bizony számtalan meglepetést tartogat a játékosok számára. A szabály egyszerű, ha egyszer elkezdtél játszani, addig nem hagyhatod abba, amíg be nem érsz a célba, azaz Jumanjiba. Persze a kis Alan Parrish, és barátnője Sarah ezt az apróbetűs részt nem olvasta el elég figyelmesen, amikor bábuikat a táblára helyezve játszani kezdtek. Alig kezdtek bele a partiba, amikor Alant elnyeli a társasjáték, és Jumanji dzsungelébe repíti. Sarah rémületében elrohan, a játék pedig 26 éven át porosodik a padláson. Egészen addig, amíg az ingatlan gazdát nem cserél, és a gyanútlan testvérpár Peter és Judy is beszáll a játékba.

Ezzel pedig kezdetét veszi a küzdelem az elemekkel, állatokkal, és egyéb teremtményekkel.

Egy lenyűgöző film Robin Williams-szel, és Bobbie Hunttal. Bár a besorolás szerint Korhatár nélkül megtekinthető, érdemes az iskolást kort kivárni, az izgalmasabb jelentek miatt.  

Hang: magyar (5.1), angol (5.1), román (5.1)

Felirat: magyar, angol, bolgár, román

Kép: Szélessávú 1.85:1 (16:9)

Játékidő: 100 perc

Extrák (eredeti nyelven):

 
Az Emoji - film PDF Nyomtatás E-mail

Az Emoji - filmMa már szinte mindenki használ Emojikat. A mókás hangulatjelek hűen közvetítik érzelmeinket a virtuális térben. A történet szerint, a telefonban megbúvó emojik Telópoliszban élnek, ahol szorgosan teszik a dolgukat. Gene azonban nehezen boldogul a hangulatjelek világában, ő ugyanis képtelen egyetlen hangulatba sűríteni lényét, folyamatosan változik arckifejezése.

Nem marad más választása, mint eljutni a felhőbe, ahol újdonsült programozó barátja Fricska megszünteti különleges képességét, és belőle is hagyományos emojit készít.

Az út azonban nem sétagalopp. Először is a tűzfalak mindenfelé útjukat állják, miközben vírusírtó programok vadásznak rá. Mindezek tetejében a telefont is összezavarják, így az a legváratlanabb időpontokban hozza kellemetlen helyzetbe gazdáját, aki fontolgatja a telefon resetelését.

Az egész estés izgalmas animációs film 6 éves kortól ajánlott, ám igazi élvezetet azon csemeték számára jelent, akik már használnak telefont, emojikat és különböző applikációkat.

Végre egy film, amely a tiniket is megszólítja.

Játékidő: 83 perc

Hang: magyar (5.1), angol (5.1), bolgár (5.1), román (5.1)

Felirat: magyar, angol, bolgár, román, szerb

Kép: Szélesvásznú 2.39:1 (16:9)

 
10 Minyon minifilm - most először együtt egy DVD-n PDF Nyomtatás E-mail

10 Minyon minifilm - most először együtt egy DVD-nA Gru trilógia közkedvelt karaktereivel minifilmek is készültek, ám a rövid epizódokat eddig nem láthattuk egyszerre. A Bontonfilm jóvoltából most 10 részt nézhetünk meg egymás után a vicces Minyon karakterekkel. 

A kacagtató epizódok között az alábbiakat találjuk:

 • Takarítás
 • Eligazítás
 • Banán
 • Kiskedvenc az űrből
 • Pánik a postázóban
 • Tanulóbringa
 • Cro-minyon
 • Versengés
 • Kyle titkos élete
 • Kertészkedés

A legtöbb epizód magyar felirattal látható, ám érdemes fülelni, mert néhány részt szinkronizálva nézhetünk végig. Azon epizódokhoz, melyekben nincs szöveg, felirat nélkül láthatunk.

A Manóprogram abszolút kedvence volt a banánon civakodó Minyonok vicces epizódja, de garantáljuk, hogy minden rész mosolyt csal az arcokra. 

 
Gru3 - DVD-n megjelent! PDF Nyomtatás E-mail

Gru3 - DVD-n megjelent!Gru élete alighanem révbe ért. Az első részben három bájos leány gyermekkel bővült családja, a másodikban pedig szert tett egy kedves feleségre. A bűnöző múltat hátra hagyva állast kapott az Anti Gonosz Ligában. Minden a legnagyobb rendben halad. Ám ahogy az lenni szokott, a trilógia legújabb epizódjában beüt a krach. Balthazar Bratt, az egykori gyereksztár gúnyt űzve belőle, miközben kis híjján elcsaklizza a világ legnagyobb gyémántját. 

A csúfos akció után Grut, és feleségét kirúgják az Anti Gonosz Ligából, és a morcos minyonok is faképnél hagyják a jóútra tért vezetőjüket. 

Ezt követően érkezeik egy titokzatos idegen, aki azt állítja, ikertestvére megbízásából keresi őt, ezzel pedig kezdetét veszi az izgalmas kaland, melyben Grunak lehetősége nyílik Balthazar Brattet kézre keríteni. 

Remek családi vígjáték, kiváló karakterekkel, vicces és izgalmas jelenetekkel, remek betétdalokkal. Kihagyhatatlan mese hat éves kortól.

Hang: magyar (5.1), angol (5.1), cseh (5.1), horvát (5.1), szlovák (5.1), szlovén (5.1)

Felirat: magyar, angol, cseh, horvát, szlovén

Kép: szélesvásznú 2.40:1 (16:9)

Játékidő: 86 perc

Extrák (magyar felirattal):

 
Bébi úr - Megjelent DVD-n! PDF Nyomtatás E-mail

Bébi úr A hét éves Tim életében minden a legnagyobb rendben. Fürdik óvó, és féltő szülei szeretetében. Az idillnek azonban vége szakad, amikor kistesó érkezik a házhoz. 

Ha Tim szülei lehámoznák a szokásos testvérféltékenység leplét, rájönnének, hogy valami tényleg nem stimmel a kis jövevény körül. Az aktatáskás, öltönyös bébi fontos megbízatással érkezik a Földre. Fel kell kutatnia annak az okát, hogy miért választ egyre több pár kiskutyát, kisbaba helyett. 

A küldetés minden bizonnyal kudarcba fullad, ha a két testvér nem fog össze, és dolgozik együtt a siker érdekében. Azt, hogy a srácok hogyan tudnak együttműködni, a Bontonfilm  legújabb DVD-jéből kiderül. Annyit azonban elárulhatunk, hogy az egész estés rajzfilm rendkívül szórakoztató, és izgalmas, így a család minden tagjának remek kikapcsolódást ígér.

Hang: magyar (5.1), angol (5.1), lengyel (5.1), portugál (5.1), szlovák (5.1)

Felirat: magyar, angol, lengyel, portugál, szlovák

Kép: Szélesvásznú 2.35:1 (16:9)

Hátékidő: kb. 93 perc

Extrák (magyar felirattal)

 
Rock csont -Egy újfajta rocksztár - DVD PDF Nyomtatás E-mail

Rock csont -Egy újfajta rocksztár - DVDBodi egy álmodozó tibeti juhászkutya, aki szigorú édesapjával közösen őrzi Hóhegy (kerge)-birkáit. Az ifjú ebnek azonban nem füllik a foga az őrző-védő munkához, minden vágya, hogy ütött-kopott gitárján játszhasson. 

Amikor az égből Bodi ölébe hullik egy rádió, teljesen eszét veszti, és fejébe veszi, hogy zenész lesz: A cél érdekében pedig felkeresi a rocklegendát, Angus Scattergoodot. Az őrizetlenül maradt falut azonban nagy veszély fenyegeti. Az éhes farkasok már régen fenik a fogukat Hóhegy bárányaira, az ifjú őr távozása pedig remek alkalmat kínál számukra, hogy megtámadják a nyájat. 

A naiv pásztorkutya elszántsága és kitartása számtalan mókás kalandba keveri Bodit, hiszen nem könnyű egy olyan rocklegenda közelébe férkőzni, mint Angus Scattergood. 

A Rock csont bővelkedik a vicces karakterekben, bizonyára mindenki megtalálja saját kedvencét. 

Hang: magyar (5.1), cseh (5.1), szlovák (5.1)

Kép: Szélesvásznú 1.85:1 (16:9)

Játékidő: kb. 86 perc

Forgalmazza: Bontonfilm 

 
Hupikék Törpikék - Az elveszett falu PDF Nyomtatás E-mail

Hupikék Törpikék - Az elveszett faluA Törpök ismét visszatérnek, ezúttal a BontonFilm jóvoltából DVD lemezen, hogy a kanapén összegyűlve élvezhesse az izgalmas animációs filmet a család apraja nagyja. 

A filmből kiderül, miként született Törpilla, és természetesen Hókuszpókkal is összeakasztják a bajszukat a törpök. Apraja Falva lakói ugyanis ráakadnak egy elveszett falu térképére, a leírás azonban Hókuszpók kezébe kerül. Ügyifogyira, Okoskára, Törperősre, és Törpillára vár a feladat, hogy Hókuszpókot megelőzve a Tilalmas Erdő mélyére hatoljanak, megkeressék az elveszett falut, és megmentsék annak lakóit. 

Az izgalmas, és szórakoztató animációs film remek kikapcsolódást ígér kicsik és nagyok számára. 

Hang: magyar - 5.1 (DD) - angol - 5.1 (DD)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 2.40:1 anamorf
Játékidő: 86 perc
Kiadó: Sony Pictures

 
Barbie: Csillagok között PDF Nyomtatás E-mail

Barbie: Csillagok közöttA tavalyi évben bemutatott Barbie a csillagok között című animációs filmet már otthonunkban is élvezhetjük, a most megjelent DVD-nek köszönhetően. Barbie ezúttal a csillagok közé repül, érdemes hát beszerezni a lemezt, mert egy rendkívül bájos családi animációs filmről van szó.

A történet szerint Baribe a távoli Para-Den bolygón él. Egy napon üzenet érkezik a Palotából, mely szerint létezik egy jóslat, amely a világegyetem pusztulását jövendöli meg. A lassuló csillagokat csak a kiválasztott hozhatja ismét mozgásba, és mentheti meg az univerzumot. Barbie nem sokat tétovázik, útra kel a fővárosba, hogy csatlakozzon Constantine király csapatához. Az új világ azonban számos kihívást tartogat a lány számára.

Új barátaival, Sal-Leevel, a légdeszka bajnokkal, Leo herceggel, és az ikerpárral, Sheenaval és Kareenaval, közösen kelnek útra a galaxis középpontjába, hogy beteljesítsék a jóslatot.

A Barbie: Csillagok között óvodás kortól nyújt remek szórakozást, hiszen mellőzi a félelmetes szörnyeket, és ijesztő szituációkat. A izgalmas pillanatok Barbie sebezhetőségéből adódnak. A lány hibái és erényei egyaránt szépen kirajzolódnak. Hétköznapi problémái által közel kerül a kicsik szívéhez. A csapatmunkára és barátságra épülő mese pozitív üzenetet hordoz a gyerekek számára.

 
Hattyúhercegnő - Királyi kémküldetés PDF Nyomtatás E-mail

Hattyúhercegnő - Királyi kémküldetésIgazán különleges mesét szeretnénk figyelmetekbe ajánlani. A királyi környezetbe helyezett kémtörténet egy hercegnő és egy farmerfiú hőstettét regéli el.

A 76 perces animációs film egy távoli királyságban játszódik, ahol valaki gonosz ármánykodására beszakad a falucskát védelmező gát. Az elöntött település lakosai számára gyűjtést rendeznek. Az adományok szépen gyűlnek, a segítő kezek pedig egyre szaporodnak. A gyerekek azonban megneszelik, hogy nem mindenkit a jó szándék vezérel, így nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék mi folyik a háttérben. A birodalom védelmében tett erőfeszítéseik nyomán az is kiderül, mi történt a gátnál.

A Bontonfilm által forgalmazott film az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

Hang: magyar (2.0), angol (5.1), cseh (2.0), lengyel (2.0), román (2.0)
Felírat: magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, lengyel, román, szlovák
Kép: szélesvásznú 1.78:1 (16:9)
Játékidő: 76 perc

A film 6 éves kortól ajánlott.

 
Na, ez már röfi! - Felsül a felsál PDF Nyomtatás E-mail

Na, ez már röfi! - Felsül a felsálAz Angry Birdsből jól ismert malackák ezúttal nem a madarakra vadásznak, hanem rövid epizódokban csillogtatják meg tehetségüket. 

A színpadra vágyó röfik 46 percen át, összesen 35 epizódban szórakoztatnak bennünket. A rövid, szellemes epizódok a színház és a cirkusz világába repítenek el bennünket, miközben beleshetünk a kulisszák mögé is. 

Habkönnyű kikapcsolódás a család minden tagjának. 

A lemezen található extrák angol nyelven érhetőek el. Találunk köztük animációval kiegészített rövid epizódokat az iró/rendezővel, természetesen Na, ez már röfi stílusban. 

Megtudhatjuk hogyan írjunk egy perces vígjátékot. A kisfilm angol nyelven látható. Valamint előzetest, és interjút láthatunk a Röfi-világ alkotóival. 

Hang eredeti (5.1)
Kép: Szélesvásznú 16:9
Hat éves kortól ajánlott
Forgalmazza a BONTONFILM

 
Vigyázz, kész, szörf! 2. - Vár egy ütős csapat PDF Nyomtatás E-mail

Vigyázz, kész, szörf! 2. - Vár egy ütős csapatA hullámok királyai visszatérnek. Cody, a profi szörfös a történet első részében feladva győzelmi pozícióját megmentette Pipi Joe életét, ezzel átengedve a kakas számára a diadalt.

Mostanában Lanival egy szörfiskolát vezet Pingu szigetén. Az ifjúság oktatása valóban magasztos cél, ám Cody mégis nagyobb kihívásra vágyik. Szerencséjére a szigetre érkezik a Nagy Ötös, melynek mindenre elszánt tagjai vad szörfmutatványaikkal vívták ki a rajongók csodálatát. Cody nem habozik, lecsap a kínálkozó lehetőségre, amikor kiderül, a csapat egyik tagja visszavonul. De nem ő az egyetlen jelentkező a pozícióra, és a kiválasztás a veszélyes Ároknál történik. A tanulságos utazásra velük tart Tank, a konkurens szörfiskola galád vezetője, Lani, és Pipi Joe is.

A remek hangulatú családi animációs film rengeteg izgalmat tartogat, miközben végigkísérhetjük az újoncok igazi csapattá formálódását. Azok számára is kiváló szórakozást ígér a film, akik az első részt esetleg nem látták.

Hat éves kortól ajánlott.

JÁTÉKIDŐ: 81 perc
GYÁRTÁSI ÉV: 2017
HANGOK: magyar - magyar - 5.1 angol - angol - 5.1 - cseh 5.1 – román 5.1
FELIRATOK: magyar, bolgár, cseh, román
KÉP: Szélesvásznú 1.78 (16:9)

 
Barbie Videojáték kaland, Turbózd fel magad! PDF Nyomtatás E-mail

Barbie Videojáték kaland, Turbózd fel maga!Barbie közel 60 éves, ennek ellenére mindig képes a megújulásra. Legújabb, Videojáték kalandjában programozóként tér vissza a vidám szőke lány. A számítógépes játékok készítésével foglalkozó Barbie-hoz különös helyről érkezik segítségkérés. Cuki, a felhő alakú segítő egy számítógépes vírus által ostromolt program megmentésére kéri fel a lányt.

A módszer, amit választ merőben szokatlan, a játék elnyeli a tabletező lányt, hogy a pályákat teljesítve megállítsa az egyre terjedő vírust. A három szinten át tartó kihívás során Barbie igaz barátokra lel, segítségükkel pedig képes lesz minden pályán bizonyítani rátermettségét. Az egyes szint színes Vidámparkban játszódik, ahol a lázadó Emojik igyekeznek véget vetni az izgalmas görkorcsolya versenynek. A pálya teljesítése közben Barbie barátságot köt Bellával, és Chrisszel. A második pályán erdei kalandba csöppennek hőseink, ahol 2 dimenziós animációként kell felvenniük a harcot az átprogramozott mókusokkal. A szint teljesítése közben a barátoknak sikerül kiszabadítania a kastély foglyát, Kristályt is.

Barbie a Bónusz szinten is megmérettetik, a neonfényben úszó görkorcsolyapályán két villámgyors új barátra tesz szert. Végül Barbie az Építőjáték pálya segítségével megváltoztatja a játékmenét, mely hozzásegíti a végső győzelemhez. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, a lánynak szüksége van új barátai segítségére is, hogy igazi csapatként szállhassanak szembe a vírussal. Az izgalmas mese során az is kiderül, ki engedte szabadjára a vírust.

Kellemes kikapcsolódást ígér a 69 perces animációs film. 

Extrák: Barbie: Videojáték kaland ráadás minimozik, Videoklip: Change the Game, Barbie Dreamtopia: a teljes főcímdal és két epizód (angol nyelven), Barbie filmelőzetesek

 
Grincs (Új kiadás) PDF Nyomtatás E-mail

Grincs Dr. Seuss, 1957-ben, valószínűleg nem volt tudatában annak, hogy örökzöld klasszikust alkotott, amikor megírta híres művét, a Grincset. A vén, büdi Grincs sok gyerek szívébe lopta be magát az évek során, népszerűsége pedig tovább nőtt, amikor a történet Jim Carry főszereplésével film változatban is eljutott a családokhoz.

A mindig mogorva Grincsnek igencsak bögyében van a karácsony. Hogy miért? Nos, ez is kiderül a 101 perces családi filmből, mely korhatár nélkül megtekinthető. A mulattató jelenetekből megtudhatjuk azt is, mi a szeretet ünnepének igazi értelme, és megbizonyosodhatunk róla, hogy mindenki megjavulhat, még a Grincs is.

Kis ízelítő a rímbeszedett meséből:

"Egy kis hópihében történet ez a csodás eset, épp olyanban, mint ami a sapkádra esett.
Ahol havasak a hegyek, s lejtősek a lankák, arra bújik meg Kifalva, az apró kik lakják.
Kifalván tör az égnek, szikár szikla orma, Kobakhegynek hívják, pedig inkább süveg forma.

Bármelyik ki elmondaná, hogy ha kérdenéd, Kifalvához fogható nincsen karácsony felé.
Cifra cafrang minden ablak, a lámpákon díszek, ünnepi gúnyában húzzák a kifalvi zenészek.
A sok kis ki alig várja, hogy karácsony legyen, de nem úgy a Grincs, aki fenn lakott a hegyen.

Hogy miért volt a Grincs bögyében a Szent éj? Akár ne is firtasd, mert ez örök rejtély,
Talán nem húztak meg a fejében pár csavart, vagy egy szoros cipő okozta a zavart,
Ha engem kérdeztek, úgy áll ez a dolog, hogy az volt kisebb neki, ami ott bent dobog."

A csodálatos jelmezek, és tökéletesen felépített díszletek között játszódó történet igazi mesevilágba kalauzolja a nézőket.

A DVD-n található Extráknak köszönhetően beleshetünk a kulisszák mögé. Megtudhatjuk miként készültek a maszkok, díszletek, és vizuális effektek. Fény derül arra is, milyen bakikat ejtettek a színészek.

Igazi klasszikus, mely nem hiányozhat a karácsonyi filmek gyűjteményéből.

Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, norvég, svéd, török
Játékidő: 105 perc
Képarány: 1.78:1

Hangsávok: magyar DD2.0 angol DD5.1

 
Trollok PDF Nyomtatás E-mail

TrollokA Trollok a világ legboldogabb teremtményei. Egész nap csak dalolnak, táncolnak, és ölelnek! Ám az örömükbe üröm vegyül, amikor a boldogtalan bergeniek fogságba ejtik őket, hogy ők is részesülhessenek a trollok boldogságából. Ahhoz azonban, hogy a vidám népség boldogsága átszálljon beléjük, meg kell enniük a trollokat.

Pepi király szerencsére megmenti trolljait, és új otthont terem maguknak az erdő mélyén. Telnek az évek, és bizony a trollok egyre bátrabban, és hangosabban ünnepelnek, nem csoda hát, hogy felfigyel rájuk egy arra járó bergeni, aki nem sokat tétovázik, akit csak tud, magával visz Bergenvárba. 

Pipacs hercegnőre vár a feladat, hogy megmentse barátait a biztos haláltól. A mindig vidám királylány segítségére Ágas siet, aki közel, s távol a legmogorvább troll. 

A rendkívül színes, és csillogó alkotás minden bizonnyal megnevetteti a család minden tagját, miközben a fülbemászó dalokat együtt énekelhetik a bátor trollokkal.

Az Extrák között fény derül az emlékkönyv készítés rejtelmeire, valamint megismerhetjük Troll falu lakóit, majd a felíratoknak köszönhetően együtt énekelhetjük (angol nyelven) a vidám dalokat kedvenceinkkel. 

Remek szórakozást ígér a Trollok című egész estét animációs film, mely már DVD változatban is kapható. 

JÁTÉKIDŐ: 88 perc
GYÁRTÁSI ÉV: 2016
HANGOK:magyar - magyar - 5.1 (DD)angol - angol - 5.1 (DD)
FELIRATOK: magyar, angol
KÉPFORMÁTUM: 2.4:1

 
Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai sorozat PDF Nyomtatás E-mail

Hibbant sziget bátor vikingjei nemzedékek óta védelmezik otthonaikat a vad sárkányoktól. A sziget valamennyi tinédzserének életében eljön a beavatás napja, amikor az egész törzs előtt bizonyíthatja rátermettségét a sárkányölés terén. Nincs ez másként Hablattyal sem, a törzsfőnök kissé kétbalkezes fiával, aki hosszú ideje tanulmányozza a sárkányokat. A mélyreható ismeretek végül nem a küzdelem során lesznek hasznára, hanem egy sérült bébisárkány gyógyításában. Viking és sárkány között örök barátság szövődik, ám ezt a kapcsolatot nem minden Hibbant szigeti lakos veszi jó néven.

Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai sorozat             Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai sorozat 2

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült mozifilmek után Hablaty kalandjai DVD lemezen folytatódnak. Egészen pontosan 4 korongon, közel 7,5 órányi játékidővel. Az összesen 20 epizódot tartalmazó gyűjtemény Hibbant sziget mindennapjait tárja fel. A történet ott folytatódik, ahol a mozifilm véget ért. Hablaty elsődleges feladata, hogy beillessze a komisz sárkányokat Hibbant sziget hétköznapjaiba. A feladat nem egyszerű, ám a sok humorral fűszerezett epizódok éppen ettől lesznek igazán élvezetesek.

A mozifilmből jól ismert izgalmas jeleneteket sem kell hiányolnunk a sorozatban, a látványos repülések, hátborzongató lángcsóvák, és mindenre elszánt harcosok gondoskodnak arról, hogy a srácok élvezettel nézzék végig az egyes részeket. A 20 perces fejezetekre tagolt kalandok lehetővé teszik a szülők számra, hogy rugalmasan igazítsák napirendjükhöz a televíziózást.

A 6 éves kortól ajánlott animációs filmsorozat remek kikapcsolódást!

 
Scooby-Doo! Rejtély az autóversenyen - DVD PDF Nyomtatás E-mail

Scooby-Doo! Rejtély az autóversenyen - DVDScooby-Doo és Bozont nem is sejti, mi vár rájuk, amikor elvállalják az off-road verseny büféjének üzemeltetését. A kalandok akkor kezdődnek, amikor a két jó barát is ringbe száll az átalakított büfékocsival.

Nem kell sokat várni az első démon feltűnéséig, aki ördögi járgányával lépten-nyomon útját állja a versenyzőknek.

Ahogy a futam egyre kiélezettebb lesz, annál többet tudunk meg a csapatokban megbúvó ellentétekről. A 77 perces rajzfilm végén természetesen elsimulnak a nézeteltérések, és az is ki derül, ki bújik Inferno álarca mögött.

A gigantikus versenyautók, a jól ismert karakterek, és kacagtató poénok igazi családi filmmé emelik a Scobby-Doo! Rejtély az autóversenyen című animációt.

Hossz: 77 perc
Hangsávok: magyar - Surround, angol - Dolby Digital 5.1
Feliratok: magyar, angol
Képformátum: 16:9 - 1.78:1

 
Disney 3 Filmes Gyűjtemény PDF Nyomtatás E-mail

Disney 3 Filmes GyűjteményExkluzív díszcsomagolásban találjátok azt a 19 klasszikus mesét, melyet a Disney álmodott újra. A három lemezes kiadás összesen 196 percen át szórakoztatja a kicsiket. A rövid történetek nagyjából 10 percenként kínálnak lehetőséget egy kis szünetre, vagy megszakításra.

A mesék korhatár nélkül megtekinthetőek, viccesek, bájosak és tanulságosak.

A lemezeken a következő történeteket találjátok:

 • A három kismalac
 • A gonosz farkas
 • A három kisfarkas
 • A gyáva oroszlán
 • Csodacsibe
 • Három bátor vakegér
 • Elmer, az elefánt
 • A teknősbéka és a nyúl
 • Két csöppség az erdőben
 • Tavaszistennő
 • A teknős visszatér
 • Paul Bunyan
 • A prérivitorlás
 • Békavári uraság
 • A rút kiskacsa
 • A tücsök és a hangya
 • Az aranycsináló király
 • Útonálló cica
 • Az okos tyúkocska

A srácok remekül szórakoznak majd a történeteken. A szép csomagolásnak köszönhetően akár ajándéknak is kitűnő választás a válogatás.

 
Disney PIXAR - Szenilla nyomában DVD PDF Nyomtatás E-mail

Disney PIXAR - Szenilla nyomábanValószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy Disney Pixar Oscar-díjas alkotása, a Némó nyomában sok felnőtt és gyermek kedvence. Jó hírünk van, Pizsi, Némó, és Szenilla visszatér a képernyőre, és több mint másfél órában bolondozik kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Egy napon felvillan egy emlékkép a feledékeny doktorhala, Szenilla agyában. Ettől a perctől kezdve nem tágít attól, hogy átszelje az óceánt, és felkutassa rég elveszett szüleit. Természetesen Némó, és Pizsi is vele tart, ám a szertelen Szenillával nem könnyű lépést tartani. Szerencsére kedvenc kék halunk könnyen köt barátságokat, így Hank, a polip, Béni a beluga delfin, és Sors, a cetcápa is bekapcsolódik a keresésébe.

A lenyűgöző alkotás még egy hagyományos tévé képernyőn is valódi, tenger alatti élményt biztosít a nézők számára, amit valóban humoros jelenetek egészítenek ki. A történet valamennyi szereplője remekül kidolgozott, szépen megrajzolt, egyedi, és vicces karakter, így bizton állíthatjuk, hogy a Szenilla nyomában méltó folytatása lett a Némó nyomában című alkotásnak.

A mese már kapható DVD változatban

Gyártási év: 2016
Lemezek száma: 1
Hossz: 93 perc
Hangsávok: magyar - Dolby Digital 5.1, angol - Dolby Digital 5.1
Feliratok: magyar, angol
Képformátum: 16:9 - 1.78:1
Megjelenés éve: 2016

 
Tom és Jerry Óz birodalmában DVD PDF Nyomtatás E-mail

Tom és Jerry Óz birodalmábanEgy valóban lenyűgöző, egész estés mesében láthatjuk viszont kedvenc macska-egér párosunkat, Tomot és Jerryt. A történet ott folytatódik, ahol a Judy Garlanddal készült Metro-Goldwyn-Mayer alkotás 1939-ben véget ért.

Dorothy hazaért Kansas-be, ám még felocsudni sem volt ideje, mert Óz birodalmában átveszi a hatalmat a gonosz Dobbantó. Az elvetemült uralkodónak Dorothy piros cipellőjére fáj a foga. Annak érdekében, hogy megszerezze, fogságba ejti a Jó Boszorkányt, és Smaragdvárost föld felszínéről.

Dorothyra, Totora, Ózra, a Madárijesztőre, a Bádogemberre, a Gyáva oroszlánra, és persze Tomra és Jerryre vár a feladat, hogy megmentse Óz birodalmát.

A film az 1939-es alkotás hangulatát és képi világát eleveníti meg. A felcsendülő dalok között pedig olyan klasszikusokkal is találkozhatunk mint a "Somewhere Over the Rainbow". A 77 perces mese már kapható DVD-n.

JÁTÉKIDŐ: 81 perc
GYÁRTÁSI ÉV: 2016
HANGOK:
magyar - magyar - 5.1 (DD)
angol - angol - 5.1 (DD)
FELIRATOK: magyar, angol
KORHATÁR: 12

 
LEGO SUPER HEROES - Az Igazság Ligája - Batman és Halálcsapás PDF Nyomtatás E-mail

LEGO SUPER HEROES - Az Igazság Ligája - Batman és Halálcsapás Batman jól megérdemelt szabadságát tölti Batgirllel és Éjszárnnyal,  Gotham Cityt pedig Superman gondjaira bízza. Ám a kissé elbizakodott szuperhős bedől Joker furfangos tervének, így hamarosan valamennyi gonosztevő kiszabadul, és a városban eluralkodik a káosz.

Supermannek nem marad más választása, segítséget kér a Liga többi tagjától. Robin, Csodanő és Kiborg természetesen azonnal ott terem, hogy a bűnözőket visszajuttassák a rácsok mögé. Eközben Batman nyaralása sem egészen a tervek szerint alakul. Összeakad régi ellenfelével, Halálcsapással, aki Bane segítségével igyekszik leigázni a világot.

A 75 perces animáció egyik fő érdekessége, hogy a film valamennyi szereplője, helyszíne és tárgya LEGO elemekből épül fel. A humoros jeleneteknek és poénos szövegeknek köszönhetően a család valamennyi tagjának jó szórakozást ígér a Batman és Halálcsapás című DVD.

Hangok: magyar (2.0), angol (5.1), cseh (2.0), görög (2.0), héber (2.0), török (2.0)

 
Tapsi - Ugri-bugri mesék PDF Nyomtatás E-mail

Tapsi - Ugri-bugri mesékTi is nagyokat kacagtatok ifjúkorotokban Tapsi Hapsi bolondozásain? Együtt izgultatok Risszrossz Sam huncutságain? Nos, ha igen, hoztunk számotokra egy igazi reto csemegét: tapsi címmel került forgalomba a Bolondos Dallamok alkotóitól az Ugri-bugri mesék, mely vadonatúj epizódokkal kedveskedik a Tapsi Hapsi rajongóknak.

A DVD borítójáról maga Tapsi Hapsi nevet ránk, a dupla lemezes DVD-n 26 epizódot találhattok, mely összesen 285 perc felhőtlen szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak.

Lássuk, milyen mulattató történeteket kerültek a lemezekre:

1. lemez:
1) Buddhapsi / Wigs és a nindzsák 2) Fagyos vakáció 3) Vili, a kerti farkas  4) Aki négy lábbal él / Az internet nyomában 5) A makk szerelmére / Felnyalábolt nyúllábak 6) Halál, biztos? / Tapsi és a hapsi 7) Az elnöki nyúl / Bugsbarian 8) A szavanna királya / Nyári tél 9) Tapsi vadul / Nincs több tét 10) A nyúl legjobb barátja / Idegesítő ex-barát 11) Tapsi és a csiga / Tündérmese 12) A szomszéd fűje / A madárijesztő 13) A festő, művész / Kémek a vasfészekben

2. lemez:
1) Sam új mobilja / Kost vagy soha 2) Nagy balhék / Rendrobot 3) Nagyláb a pácban / Gyászos nyaralás 4) Répáimat egy lóért? / Fatörzs őrmester  5) A hónyúl / Aromaterápia 6) Egy szellemes történet / Port a pornak 7) Nyúl a gépben / Olajmezők vad nyula 8) Haláli történet / Robotgondok 9) Elsőbbségadás kötelező / Nyúl ínyenceknek 10) Hódláz / Farkas, nyuszi, mókus 11) Fájdalom és kincs / Irodai rocker 12) A legszívósabbak túlélésszakértője / Az ördögfióka 13) Az ezüstzakó / A gyorsétkezde

Hangok: magyar (2.0), angol (5.1), francia (2.0), német (2.0), olasz (2.0)

Igazi vidám mesék a család minden tagjának!

 
Dinó Tesó (6) PDF Nyomtatás E-mail

Dinó Tesó (6)Réges régen Földünket hatalmas őshüllők népesítették be. A dinoszauruszok uralmának egy aszteroida vetett véget. A Disney Pixar páratlan fantáziával megáldott animációs filmkészítői azonban átírták a történelmet, és más pályára állította a gyilkos meteort. A kreatív elmék itt nem álltak meg, és a dínók mellé helyezték az embereket.

Ekkor ismerkedhetünk meg Arloval, a félős apatoszaurusszal, aki csakhamar eltávolodik családjától. A magányos dínó mellé szegődik Pötty, az ősember palánta, így kettesben igyekeznek szembeszállni az őskor minden veszedelmével. Izgalomból pedig nincs hiány, mert minden fűszál, levél és szikla mögül veszély leselkedik. Érdemes betartani a 6+ besorolást.

A nagyobb gyerekeknek viszont minden bizonnyal élvezni fogják a borzongást és a lenyűgöző látványt. A 90 perces rajzfilm már DVD változatban is kapható!

JÁTÉKIDŐ: 100 perc
GYÁRTÁSI ÉV: 2015
HANGOK: magyar - magyar - 5.1 (DD), angol - angol - 5.1 (DD)
FELIRATOK: magyar, angol
KÉPFORMÁTUM: 16:9
KORHATÁR: 6

 
Száva a szív harcosa PDF Nyomtatás E-mail

Száva a szív harcosaSzáva, a 10 éves fiú édesanyjával él falujukban, amely egykor a fehér farkasok védelme alatt állt. A nemes állatok azonban egy napon eltűntek, az apró közösség felett pedig a hiénák vették át az uralmat. Egy rajtaütés során a falu apraja nagyja fogságba esik, csak Száva tud elmenekülni.

Az eszeveszett menekülés közben találkozik Hómanccsal, az utolsó fehér farkassal, aki éppen a hegy tetején élő varázslóhoz tart. A farkas szerint Szávának is van esélye rá, hogy a mágus rendelkezésére bocsássa legendás harcosát, hogy megvédje a fiú faluját. Együtt kelnek hát útra, hogy ki-ki elintézze saját ügyét a varázslóval.

Útjuk során egyre több különös szerzet csatlakozik hozzájuk, köztük Pöfi, a mókás, nagyfülű rózsaszín lény, valamint egy elvarázsolt herceg, Puszedli.

Küldetésüket számtalan veszély fenyegeti, ugyanis a majmok gonosz királynője, Mama Jozee mindent elkövet annak érdekében, hogy útját állja hőseinknek.

Az egész estés animációs film fordulatos, humoros, ugyan akkor kellőképpen izgalmas. Egy igazán jó történet a bátorságról, barátságról és csapatszellemről.

A film hat éven aluliak számára nem ajánlott!

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), román (5.1)
Feliratok: magyar, angol
JÁTÉKIDŐ: 84 PERC    SZÍNES

A DVD megvásárolható itt: dvdbluray.hu/szava-a-sziv-harcosa-dvd.html

 
Az Igazság Ligája: Kozmikus küzdelem PDF Nyomtatás E-mail

Az Igazság Ligája: Kozmikus küzdelemA PROVIDEO ezúttal egy egész estés animációs filmmel kedveskedik a LEGO, és Szuperhős rajongó csemetéknek. Az Igazság Ligája néven működő szervezet tagjai között megtaláljuk Supermant, Batmant, Villámot, Csodanőt, és Zöld Lámpást.

A csapat többnyire összhangban dolgozik, ám amikor Agykeselyű arra készül, hogy a Földet összezsugorítva gyűjteményébe helyezze bolygónkat, a Ligában kitör a káosz. A balul sikerült akciót követően Csodanő, Zöld Lámpás és Superman elvész az időben, így Batmanre és Villámra hárul a feladat, hogy felkutassa a más-más korba száműzött szuperhősöket, és visszahozza a jelenbe, hogy közösen akadályozhassák meg Agykeselyű szörnyű tervét.

A megpróbáltatások sorozata igazi csapattá kovácsolja a Liga tagjait, így már senki, és semmi sem állhatja útjukat, hogy megmentsék a világot!

Fordulatos történet a csapatszellemről, a kitartásról és a bátorságról!

Stílus: animációs, akció, kaland
Hossz: 78 perc

 
Blinky Bill - A film PDF Nyomtatás E-mail

Blinky Bill - A filmEmlékeztek még Blinky Billre, a vagány, piros kertészgatyás koalára? Ezúttal egy 87 perces animációban tér vissza hozzánk, méghozzá digitális változatban.

Blinky mindig is arról álmodozott, hogy híres felfedező édesapja nyomdokába lép. Ám amikor Blinky Bill apukája nem tér vissza legutolsó útjáról, a dolgok igazán rossz irányba fordulnak a kis koala falujában. Elhatározza hát, hogy nekivág az ismeretlennek, és visszahozza édesapját.

Kalandos útján csatlakozik hozzá Mogyorócska, a fogságban nevelkedett koala lány, és a nagydumás galléros gyík, Jackó. Barátok mellett azonban Blinkynek számos ellenséggel is szembe kell néznie útja során, többek között egy ádáz vadmacskával, és krokodilok egész tengerével. Hogy a lehetetlennek látszó küldetés végül sikerrel jár e, kiderül a PROVIDEO gondozásában megjelent Blinky Bill a filmből.

Hangok: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), román (DD 5.1)
Feliratok: magyar, angol
Képformátum: 1.78:1 anamorf
Játékidő: 87 perc

 
G-Force - Rágcsávók (Disney) PDF Nyomtatás E-mail

RágcsávókIgazán látványos családi vígjátékkal rukkolt elő a Disney, melyet ezentúl DVD változatban bármikor lekaphattok a polcról.

A tengerimalacok egy különlegesen kiképzett egységégre vár a feladat, hogy megmentse a világot. A szuper kémfelszereléssel akcióba lendülő rágcsálók bevetését azonban lefújják, őket pedig szélnek eresztik. Ám egy belevaló, mindenre elszánt tengerimalac akkor sem adja fel, ha ezzel minden létező szabályt megszeg.

A számítógép animációnak köszönhetően valóban élethű malackák nyargalnak, száguldanak, gurulnak és repkednek a képernyőn. Izgalmakból és humorból pedig nem lesz hiány a 85 perces film alatt.

Hangok: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), holland (DD 5.1), flamand (DD 5.1)
Feliratok: magyar, angol, holland, francia, arab, angol (halláskárosultaknak)
Képformátum: 1.85:1 anamorf
Játékidő: 85 perc
Extrák:

 • Így készült a film (magyar felirattal)
 • Kisfilm (magyar felirattal):- A kiképzőtábor- Kisfilm: A rágcsávók agya
 • Rágcsávók a csávában: Bakiparádé (magyar felirattal)
 • Kimaradt jelenetek (magyar felirattal)
 
Dumaszínház DVD sorozat PDF Nyomtatás E-mail

A nevetés sok mindenre gyógyírt jelent. A Dumaszínház tagjai több mint egy évtizede dolgoznak azon, hogy mosolyt csaljanak arcunkra. Ezúttal 380 percnyi jókedv került a Manóprogram csapatának kezébe.

Én, Kőhalmi Zoltán címmel, bepillantást nyerhetünk a népszerű humorista gyermekkorába. Kőhalmi Zoltán maga mutatja be kompromittáló fotóit, és mesél ifjúkorának legérdekesebb pillanatairól.

dumaszinhaz-dvd

Kovács András Péter Evolúció című állati estje garantáltan mosolyt csal mindenki arcára. Többek között fény derül arra, mit zümmög a szúnyog, valamint arra, hogyan partizott az ősember.

Méd in Hungeráj, Hadházi László önálló estje, ahol szót ejt a magyarság különös szokásairól, mentalitásáról, mindennapjairól.

A Humorkabaré visszatér 2., Hadházi László Méd in Hungeráj című előadásának folytatása, aktualitásokról, hétköznapi eseményekről, humoros megközelítésben.

Végül, de nem utolsó sorban, Kovács András Péter önálló estje Ősök és utódok címmel. Érzelmi hullámvasút a családi körben, egy humorista szemével, aki gyermek, férj, apa és rokon egy személyben.

A DVD-k, melyek kacagtató poénáradatukkal feldobják a szürke hétköznapokat, külön külön is beszerezhetőek.

A kiadványok megvásárolhatók az Xpress webáruházban: www.xpress.hu

 
Agymanók (6) - Disney Pixar DVD PDF Nyomtatás E-mail

Agymanók DVDEgy rendkívül bájos Disney animáció került a Manóprogram csapatához. Riley, a Minesotában élő 11 éves kislány imád hokizni, jókat mókázni szüleivel és barátaival. Élete azonban fenekestül felfordul, amikor San Franciscoba költözik a családjával. A balul sikerült utazás, a nyomasztó ház, és a barátok hiánya miatt kialakult káoszt a fejében, az Agymanók igyekeznek helyretenni.

Megismerkedhetünk a mindig vidám Derűvel, a folyton szomorú Bánattal, a lobbanékony Haraggal, a saját ízlésvilággal rendelkező Undival, végül pedig a félénk Majréval. A dolgok akkor vesznek igazán baljós fordulatot, amikor Derű és Bánat egy baleset folytán a hosszú távú memóriába kerül, így az irányítás kicsúszik a kis csapat kezéből.

A történet nem mellőzi a vicces jeleneteket, a felkavaró érzelmeket, és az izgalmas fordulatokat, mialatt a kisiskolás korosztályt olyan különleges fogalmakkal ismerteti meg, mint a központi idegrendszer, a hosszútávú memória, vagy a tudatalatti.

A DVD kellemes kikapcsolódás ígér a család minden tagjának.

 
Csingiling 5-6 díszdoboz PDF Nyomtatás E-mail

Csingiling Díszdobozos kiadásCsingiling és a Kalóztündér történetét már bemutattuk nektek, így az új, díszdobozos Disney DVD két meséje közül a Soharém legendájával szeretnénk megismertetni benneteket.

Gida minden élőlényért rajong, valamennyi bajbajutott állaton segíteni szeretne. De mi a helyzet akkor, ha egy veszélyesnek látszó fajjal hozza össze a sors? A bátor tündér ezúttal is a szívére hallgat és szembeszáll Tündérzug Őrzőivel, hogy bebizonyítsa, a látszat néha csal. Ám ahhoz, hogy Tündérzug megmeneküljön a pusztulástól, nem csak barátai, de a Soharém segítségére is szüksége lesz.

A Disney ezúttal is egy humoros és izgalmas történettel kedveskedik kicsiknek és nagyoknak. A mese nem csak a kislányokat, de a fiúkat, sőt a felnőtteket is a képernyő elé szegezi majd. Együtt izgulhatunk a kissé bumfordi, ám rendkívül szerethető Soharémért, és szárnyra kelhetünk a tündérekkel, hogy együtt mentsük meg Tündérzugot. Tündérport elő, kalandra fel!

Forgalmazó: PRO Video Film & Distribution Kft.

 
Delfines kaland 2. PDF Nyomtatás E-mail

delfines-kaland-2-dvd 22011.-ben egy igazán különleges film látott napvilágot. Winter, a fiatal delfin, halászok hálójába került, ahol olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy farokúszóját amputálni kellett. Szerencséje volt, mert segítségére sietett Sawyer, a magányos kisfiú. Barátság szövődött ember és delfin között, így jutott el Winter egy háborús sérülteket kezelő orvoshoz, aki művégtagot készített számára. Ezzel nem csak farokúszóját kapja vissza, de életkedvét is.

Sokan kíváncsiak voltak a folytatásra, ezért Winter 2014-ben visszatért a mozikba, ez évtől pedig DVD-n is megvásárolható a megható történet.

Az eltett 3 év alatt a gyerekek jócskán megnőttek, megkomolyodtak, az akvárium körüli munkából is profi módon veszik ki a részüket. Delfinünk is remekül érzi magát, mígnem egy napon, barátja halála miatt mély depresszióba esik. A szerencse ismét mellé szegül, amikor egy kis delfin sodródik a partra. Az első próbálkozások kudarca után, barátság szövődik a két állat között,
Winter, aki a filmben saját magát alakítja, hatalmas népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban. Jelképe lett a reménynek, önzetlenségnek, barátságnak, és elfogadásnak. Az első részhez hasonlóan ez szemlélet érvényesül a legújabb epizódban is, Winter ismét kapcsot jelent ember és ember között. Segít megtanítani a felnőtteket és a gyerekeket az elfogadásra, miközben a kedves történet magával ragadja őket.

Winter mindennapjait itt követhetitek webkamerán.

Forgalmazó:

PRO Video Film & Distribution Kft
https://www.facebook.com/provideofilm

 
Dömötör Zsolt - Tekerj velem! PDF Nyomtatás E-mail

tekerj-velem-domotor-zsoltDömötör Zsolt nevét már jól ismerhetitek a Manóprogram LUFIsulijából, hiszen számtalan kedves figura elkészítését leshettétek el fotóval illusztrált instrukciói alapján.

Ezúttal 17 új állat kerülhet ki kezetek közül, ha Tekerj velem! című DVD-jét választjátok. Természetesen ezúttal is próbára tettük az általunk ajánlott terméket, és csapatunk lelkes tagjai elkészítették a papagájt, a teknőst, és a kétféle kardot.
A DVD menüje jól áttekinthető, a kívánt kisfilm kiválasztása után pedig lépésről-lépésre végignézhetjük, illetve meghallgathatjuk Zsolt utasításait, hogyan is készíthetjük el a kívánt figurát.

Amire feltétlenül szükség van az állatok elkészítéséhez:

 • Jó minőségű modellező lufi, Zsolt a 260Q Qualatex márkára esküszik, ugyanis 100%-os latex tartalmának köszönhetően nagyon rugalmas és strapabíró. Teljes mértékben környezetbarát termék. Színenként, vagy vegyes csomagolásban is megvásárolható.
 • Pumpa. Ez nagyon fontos, hiszen azon kívül, hogy a modellező lufit szájjal szinte lehetetlen felfújni, ha valami oknál fogva kilyukad, szemsérülést okozhat.
 • Alkoholos filc, mellyel elvégezhetjük a végső simításokat alkotásunk. Ha szemet, szájat rajzolunk a figurának, még élethűbb hatást érhetünk el.

Ha beszereztük a megfelelő felszerelést, szükségünk lesz még egy jó adag kitartásra, hiszen a látszólag könnyű mozdulatok mögött komoly munka húzódik meg. Az elsőre nehéznek tűnő figurák azonban hamar megszelídülnek az ember kezei között, és csodás alkotások kerülnek ki, mellyel megörvendeztethetjük csemetéinket, feldobhatjuk a születésnapi zsúrokat, vagy az unalmas esős napokat.

Tekerésre fel, készítsetek Dömötör Zsolt segítségével szebbnél szebb lufiállatokat, virágot vagy akár sapkát, esetleg kacsás fejdíszt!

Zsolt weboldala: www.lufizoo.hu

 
A Szépség és a Szörnyeteg-Varázslatos karácsony PDF Nyomtatás E-mail

Szépség és a Szörnyeteg Varázslatos KarácsonyJó hír Belle rajongói számára, hogy a PRO VIDEO gondozásában napvilágot látott egy igazán izgalmas karácsonyi történet, ahol újra találkozhatunk Csészikével, Tik-Tak úrral, Mrs Potts-szal, és természetesen Ádám herceggel.

A mese még abból az időből való, amikor az átok nem tört meg, és a két szerelmes nem talált egymásra. A film nem korhatáros, ettől függetlenül bővelkedik az izgalmas jelenetekben, gonosz intrikákban, és ártó varázslatokban.

Ahogy az a fantázia szülte történetekben lenni szokott, a jóság és a kedvesség elnyeri jutalmát. Szívmelengető mese kedvenc karaktereinkkel, mely igazi karácsonyi hangulatot idéz meg apró nézői számára, több mint egy órában.

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
Csingiling és a Kalóztündér PDF Nyomtatás E-mail

Jingiling és a kalóztündérPán Péter életrevaló, vagány kis tündére ezúttal arra vállalkozik, hogy barátaival megmentse a tündérport, és ezzel egész Tündérzugot.

Zarina, a por őrzője, balul sikerült kísérlete után nyakába veszi a világot, és magával viszi a tündérek értékes kincsét, a tündérport is. Szövetséget köt James-szel, a kalózcsapat egyik matrózával, hogy varázslattal felvértezve, minden idők legsikeresebb rablóbandájává válhassanak.

A film, mely korhatár nélkül megtekinthető, egyszerre izgalmas, varázslatos, fordulatos, és magával ragadó. A bájos humor minden generáció számára követhető. Igazi gyerekeknek szóló rajzfilm, mely közel másfél órára magával repíti a csemetéket Tündérzugba, hogy együtt szárnyaljanak Csingilinggel és Zarinával, miközben ádáz csatát vívnak Hook kapitánnyal.


Extra:  „Maradj laza!” rövidfilm Mickey Egérrel

AUDIO: Hangok (5.1 Dolby): magyar, angol

SUBTITLES: Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak

JÁTÉKIDŐ: 75 PERC    SZÍNES
DVD9     MINDENFAJTA TELEVÍZIÓN LEJÁTSZHATÓ
KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1    RÉGIÓKÓD: 2    Ezek a DVD-k másolásvédettek

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
VISSZATÉRÉS ÓZ BIRODALMÁBA PDF Nyomtatás E-mail

Visszatérés Óz BirodalmábaA sárga köves úton most új kalandok várnak!

The Legends Of Oz: Dorothy’s Return

Dorothy hazatér a tornádó által elpusztított Kansasbe, ám otthona romokban hever, és a környék lakói sorra hagyják el házaikat. A csalódott Dorothy hamarosan egy szivárványon átkelve újra Óz varázslatos birodalmában találja magát.

A Madárijesztő, a Bádogember és a Gyáva Oroszlán nagy bajban vannak, és a kislány segítségét kérik. A gonosz Nyugati Boszorkány testvére, a körmönfont Bolond foglyul ejtette őket, és teljes sötétségbe akarja borítani Óz földjét.

Dorothy a megmentésükre indul Smaragdvárosba, és útközben új barátokra tesz szert: egy termetes bagolyra, aki a hasával gondolkodik, egy önfeláldozó pillecukor katonára, egy törékeny porcelán hercegnőre és egy öreg fára. A furcsa társaságnak minden bátorságára, szívére és eszére szüksége lesz, hogy legyőzzék a gonosz Bolondot, és Smaragdváros újra régi fényében ragyoghasson.

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), román (5.1)

Feliratok: magyar, román

JÁTÉKIDŐ: 84 perc

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
TOM és JERRY™ - az ELVESZETT SÁRKÁNY egész estés rajzfilm PDF Nyomtatás E-mail

Tom és Jerry - Az elveszett sárkány Tom and Jerry: The Lost Dragon

Sárkány még sose volt olyan cuki, mint Tom és Jerry vadonatúj filmjében!

Kedvenc macskánk és egerünk dallal, mágiával és csetepatéval tér vissza ebben a varázslatos mesében.

A kaland akkor veszi kezdetét, amikor Tom és Jerry egy titokzatos fénylő tojásra bukkannak. Nem is sejtik, hogy a tojást tolvajok lopták el egy hatalmas tűzokádó sárkánytól! Hamarosan kikel a kis sárkánybébi, és Tomot választja pótmamájának. A dühös édesanya mindenre elszántan keresi picinyét, ám valaki megelőzi: Drizelda, a gonosz boszorkány, aki saját sötét céljai érdekében elrabolta a kicsit. Nagy hatalmú szövetségeseikkel és állat barátaikkal az oldalukon Tom és Jerry foggal-karommal harcolnak, hogy megállítsák a boszorkányt, és visszajuttassák a kis sárkányt az igazi mamájához. Az események felpörögnek, és a katartikus végkifejlet előtt hőseinknek még sok-sok boszorkányságban, kalamajkában és persze csihipuhiban lesz részük!

Tom és Jerry vajon boldog befejezéshez tudja segíteni ezt a kalandos mesét? Nézzük végig a családdal, és megtudhatjuk!

BÓNUSZ RAJZFILMEK (magyar felirattal)

Középkori egér * Tűzokádó Tom macska * Középkori kínzások * A viszketés

Hangok: magyar (2.0), angol (5.1), görög (2S), lengyel (5.1), orosz (2.0), román (2S)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, egyszerűsített kínai, lengyel, orosz, portugál, román

JÁTÉKIDŐ: 57 PERC

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

Magyarországon terjeszti a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
Disney - CSIPKERÓZSIKA PDF Nyomtatás E-mail

Csipkerózsika DVD DisneyEgy igazi klasszikus, ami nem hiányozhat egyetlen család Disney-gyűjteményéből sem

A Disney káprázatosan szép és örök érvényű meséje, a Csipkerózsika maradandó élményeket tartogat minden korosztály számára.

Az időtlen legenda az Auróra hercegnő születésének alkalmából rendezett fényes ünnepséggel kezdődik – van azonban valaki, akit ez az örömteli esemény mérhetetlen irigységgel tölt el. Ő Demóna, minden idők egyik legemlékezetesebb gonosza. Az évek múltával a hercegnő gyönyörű és bájos fiatal nővé érik a három jó tündér védőszárnyai alatt. Ám 16. születésnapján Auróra megszúrja az ujját egy elátkozott orsóval, és Demóna átkát beteljesítve mély álomba merül. Csak a bátor Fülöp herceg győzheti le a tűzokádó sárkányt, és vághat utat a toronyhoz, hogy felébressze a hercegnőt örök álmából.

Disney megunhatatlan meséjében varázslat, kaland és romantika szövődik egyetlen szépséges történetté.

Megjelenés: 2014. augusztus

EXTRÁK (magyar felirattal)

Audiokommentár

Once Upon A Dream – videoklip (eredeti nyelven)

Disney dalválogatás

A Csajkovszkij-sztori

Titkok és érdekességek

Grand Canyon – rövidfilm

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1)

JÁTÉKIDŐ: 73 PERC

KÉPARÁNY: 16:9, 2.35:1

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
JAKE ÉS SOHAORSZÁG KALÓZAI JAKE ÉS HOOK A NAGY KALÓZPÁRBAJ PDF Nyomtatás E-mail

Jake és Hook - A nagy kalózpárbajDisney Junior

Egész estés kaland!

Jake vs. Hook

Fogd a kincses térképedet, ragadd meg a kardodat, és tarts Jake-kel és Sohaország kalózaival, akik Hook kapitánnyal és marcona legénységével néznek szembe ezen a kalandos mókával teli DVD-n.

Nem babra megy a játék, amikor Jake és barátai felmásznak egy óriási paszulyra, és egy arany tojást tojó krokodilra találnak. De vigyázat – ahol arany van… ott Hook is megjelenik!

A csapat a felhők fölé is elrepül, miután Fitying hatalmas hőlégballonná változik, hogy megmentse az Égmadár-szigetet Hook aljas cselszövésétől. Kétórányi akció, varázslat és izgalom – a Jake és Hook: A nagy kalózpárbaj megmutatja, hogy kis hősök is vihetnek véghez nagy dolgokat!

TOVÁBBI EPIZÓDOK

1. Hook kapitány papagája / Veszélyben az Égmadár-sziget

2. Jake és a paszuly / Hook Piroska

3. Vitorláskincs / A Rejtélyes sziget rejtélye

4. A kampók kampója / Összebilincselve

5. Cubby elcserélt térképe/ Jake új haverja

Hangok (2.0): magyar, angol

Feliratok: angol halláskárosultaknak

JÁTÉKIDŐ: 115 PERC

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

 
Szófia hercegnő – Az úszó palota PDF Nyomtatás E-mail

Szófia hercegnő - Az úszó palotaDisney Junior

Szófiából sellő lesz!

Sofia, The First – The Floating Palace

TE hiszel a sellőkben? Hinni fogsz – amikor varázslatos víz alatti utazásra indulsz Szófia hercegnővel! Miután Szófia kiszabadít egy Oona nevű kis hableányt, az amulettje megajándékozza őt a sellővé változás képességével, ő pedig nyomban le is száll kis barátnője titkos tengeri birodalmába. Ám amikor Cedric (vízi szörnynek álcázva) megpróbálja ellopni Ooona mágikus sellőhajdíszét, mindkét világ veszélybe kerül. Szófiára nagy kalandok várnak, miközben megpróbálja megmenteni Oonát és megakadályozni egy tájfunt, amiben egy különleges vendég, Arielle hercegnő is a segítségére lesz. A tengernyi zenés mókát, plusz további három izgalmas epizódot tartalmazó Az úszó palota lesz a bizonyság rá, hogy ha a család és a barátok összefognak, nincs az a vihar, amit ne vészelhetnének át!

Az úszó palota

Egész estés kaland

TOVÁBBI EPIZÓDOK

1. A háromkirályság-piknik

2. Tapsi szökése

3. A bűbájos terv

Hangok: magyar (2.0), angol (2.0)

Feliratok: angol halláskárosultaknak

JÁTÉKIDŐ: 109 PERC

DVD9: DUPLA RÉTEGŰ LEMEZ

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
Jégvarázs PDF Nyomtatás E-mail

Jégvarázs - Disney„Az év legjobb animációs filmje.”

– Scott Mantz, Access Hollywood

„Klasszikus született. Ezt a filmet generációk fogják nézni és szeretni!” – Mark S. Allen, CBS/CW

A Walt Disney Animation Studios bemutatja minden idők egyik legviccesebb és legszívmelengetőbb téli meséjét. „ A legjobb Disney-rajzfilm Az oroszlánkirály óta” (William Bibbiani, CraveOnline) felolvasztja majd a szívedet. Anna, a félelmet nem ismerő optimista nagy útra indul a marcona hegyi emberrel, Kristoffal és hű rénszarvasával, Svennel, hogy együtt megtalálják nővérét, Elsát, a Hókirálynőt, aki örök telet varázsolt az Arendelle-i Királyságra. Anna és Kristoff az everestihez hasonló körülmények között titokzatos trollokkal és egy mókás, Olaf nevű hóemberrel is találkoznak, és a természet erejével kell dacolniuk, hogy megmenthessék a birodalmat a pusztulástól.

Vidd haza a Jégvarázs DVD-t, amelyen csodaszép látvány, emlékezetes szereplők és felejthetetlen zene vár rád. Káprázatos szórakozás az egész családnak!

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak

JÁTÉKIDŐ: 98 PERC

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft.

 
SCOOBY-DOO! REJTÉLY A BAJNOKSÁGON egész estés rajzfilm PDF Nyomtatás E-mail

Scooby-Doo!Scooby-Doo! Wrestlemania Mystery

Éjjel-nappal akció vár Scooby-Doora, Bozontra és a többiekre ebben a vadonatúj egész estés filmben. Bozont és Scooby jegyeket nyernek a WrestleMania nevű pankrációs eseményre, és meggyőzik róla a csapatot, hogy tartsanak velük WWE-városba. De a város sötét titkot rejt – egy félelmetes medvekísértet tartja rettegésben a lakókat! Hogy megvédjék a vágyva-vágyott WWE bajnoki címet, a Rejtély Rt. tagjai olyan pankrációs szupersztároktól kapnak segítséget, mint John Cena, Triple H, Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, a Miz és Kane.

Most megtudhatjátok, hogyan birkózik meg a nagy csapat ezzel a rejtélyes üggyel, mielőtt túl késő lenne. Ezt a hihetetlen kalandot az egész család élvezni fogja!

MAGYAR EXTRÁK

 • A KULISSZÁK MÖGÖTT SCOOBY-DOOVAL ÉS A WWE BAJNOKAIVAL

(ÚJ KISFILM) Bepillantást nyerünk a hangfelvételek készítésébe a WWE sztárjaival.

 • PANKRÁCIÓMÁNIA

Bónusz Scooby-Doo, a kölyökkutya-epizód

Hangok: magyar (2.0), angol (5.1), cseh (2.0), francia (2.0), görög (2.0), lengyel (2.0), orosz (2.0), román (2.0)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, francia, holland, lengyel, portugál, román

JÁTÉKIDŐ: 80 PERC

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

Magyarországon terjeszti a Pro Video Film & Distribution Kft. Postafiók: 1244 Budapest Pf. 820, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
JUSTIN, A HŐS LOVAG PDF Nyomtatás E-mail

Justin, a hős lovagANTONIO BANDERAS BEMUTATJA

Justin And The Knights Of Valour

Egy messzi-messzi királyságban a bürokraták vették át az uralmat, a lovagokat pedig száműzték. Az ifjú Justinnak minden vágya, hogy olyan hős lovag váljon belőle, mint egykoron nagyapja volt, az apja azonban azt akarja, hogy fia az ő nyomdokaiba lépve az ügyvédi pályát válassza.

Justin a lovagi mesterség mellett dönt, és elindul megkeresni nagyapja elveszett kardját. A kétbalkezes lovagjelölt nem is sejti, hogy miközben ő sárkányon tanul repülni, és kardforgató edzésekre jár, Sir Herkules hadseregével elfoglalta az otthonát, és azzal fenyegetőzik, hogy elpusztítja az egész királyságot…

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), cseh (5.1), szlovák (5.1)

JÁTÉKIDŐ: 92 PERC

KÉPARÁNY: 16:9, 2.40:1

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft. Postafiók: 1244 Budapest Pf. 820, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 
Dr. Plüssi – Mindig jól jön egy kis ölelés PDF Nyomtatás E-mail

Dr. Plüssi - Mindig jól jön egy kis ölelésHa a kedvenc játékaid gyógyításra szorulnak, a város legjobb játékdoktora, Dr. Plüssi segítségére és ölelésére bizton számíthatsz!

Tarts a dokival, Barival, Sárkival és a többiekkel két órányi zenés mulatságra! Pancsolj együtt Csinivel,  a nemes lovaggal, hogy ragacsos-maszatos páncélja újra fényesen csillogjon egy szuperhabos fürdő után; ugrabugrálj Kikóval, a doki új japán harci játékával; piruettezz Bella Balerinával, a táncoló babával, és még sorolhatnánk! Ne feledd, az orvosság mellé Mindig jól jön egy kis ölelés!

Disney Junior

A legfinomabb ölelések!

Doc McStuffins – A Little Cuddle Goes A Long Way

EPIZÓDOK

1. Lovagfürdő / Szélnek eresztve

2. Az eső nem nyerő / Levegőtlenül

3. Az új lány / Kösd át!

4. A príma balerina / A buborékmajom

5. A bogáncs bokor / A kétballábas

Hangok: magyar (2.0), angol (2.0)

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

DVD9: DUPLA RÉTEGŰ LEMEZ

JÁTÉKIDŐ: 110 PERC

Magyarországon forgalmazza a Pro Video Film & Distribution Kft. Postafiók: 1244 Budapest Pf. 820, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 
Disney * Pixar - Szörny egyetem PDF Nyomtatás E-mail

Szörny egyetemA Disney•Pixar büszkén mutatja be két szörny sikolyfakasztóan vicces és egyben megható történetét, akik először ki nem állhatják egymást, majd életre szóló barátságot kötnek.

Mike Wazowski szörnyecske kora óta arról ábrándozik, hogy egyszer majd hivatásos rémisztő lesz – és ő aztán mindenkinél jobban tudja, hogy a szakma legjavát a Szörny Egyetemen képzik. Sikerül is felvételt nyernie, ám már az első félév során veszélybe kerül az álma, miután összeakad a renitens James P. Sullivannel, azaz Sulleyval, a rémisztő-őstehetséggel.

A páros heves versengésbe kezd, ami odáig fajul, hogy végül mindkettejüket eltanácsolják az egyetemről.

A kudarc összefogásra kényszeríti őket: beállnak a legsikertelenebb szörnyeket tömörítő Ocsmánykák csapatába, hogy bebizonyítsák, igenis van keresnivalójuk a pályán.

EXTRÁK (eredeti nyelven)

A kék esernyő – rövidfilm

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak

JÁTÉKIDŐ: 100 PERC

DVD9: DUPLA RÉTEGŰ LEMEZ

KÉPARÁNY: 16:9, 1.78:1

A DISNEY bemutatja a PIXAR ANIMATION STUDIOS filmjét „SZÖRNY EGYETEM” címmel     eredeti filmzene RANDY NEWMAN történet DAN SCANLON, DANIEL GERSON és ROBERT L. BAIRD

forgatókönyv DANIEL GERSON és ROBERT L. BAIRD, DAN SCANLON executive

producerek JOHN LASSETER, PETE DOCTER, ANDREW STANTON, LEE UNKRICH producer KORI RAE, p.g.a. rendezte DAN SCANLON

 
Croodék (6) PDF Nyomtatás E-mail

CroodékCsaládi / animációs

2013 – USA

Eredeti cím: The Croods

Rendező: Kirk De Micco, Chris Sanders

Szereplők: Rajzfilmfigurák

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

DVD megjelenés: 2013. október 16.

Az őstörténet legmókásabb családja, Croodék őrületes utazásra hívnak. Az ő birodalmuk „legalább olyan különleges, mint az Így neveld a sárkányodat szemkápráztató világa volt”3.

A családi barlang beomlik, Croodék kénytelenek felkerekedni, hogy új otthont keressenek – és közben megdöbbentő felfedezéseket tesznek, fantasztikus lényekkel találkoznak, sőt, az ember történetének első kamaszlánya talán még szerelmes is lesz…

Hangok: magyar, angol, arab, bolgár (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár

Játékidő: kb. 94 perc

Képarány: 2.35:1

Lemezek száma: 1

Extrák:

Csimpa barlangi naplója (magyar felirattal)

Croodék kimaradt jelenetei (magyar felirattal)

és még további meglepetések!

 


Facebook megosztás