<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Kultúr-sarok Diafilm ajánló
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Diafilm ajánló
A Négyszögletű Kerek Erdő lakói PDF Nyomtatás E-mail

Lázár Ervin Kossuth-díjas magyar író 1985-ben megjelent gyermekregényét bizonyára mindenki ismeri. Mikkamakka, Vacskamati, Szörnyeteg Lajos, Dömdödöm, Bruckner Szigfrid, és Nagy Zoárd felejthetetlen szereplők most diafilmen tér vissza a csemetékhez.

A Négyszögletű Kerek Erdő lakói  A Négyszögletű Kerek Erdő lakói

Az összebújós mesélés pótolhatatlan csodáját teszi még meghittebbé a falra vetített mese, mely könnyen a gyerekek ritmusához igazítható. A Négyszögletű Kerek Erdő szövege és képi világa teljes mértékben megfelel az óvodás korosztály érdeklődésének és fejlettségi szintjének.

 A diafilmeket a Super Cool diavetítővel játsszuk le, amit a REGIO Játék webáruházában tudtok megvásárolni!

Az ismert karakterek egy rövid mesében tűnnek fel, ahol minden szereplőt alaposan megismerhetünk. A jól érthető szöveget bájos rajzok egészítik ki, melyet élmény lesz közösen átélni.

Hirdetés
Hirdetés

 
Super Cool diavetítő ajándék VUK diafilmmel PDF Nyomtatás E-mail

Super Cool diavetítő ajándék VUK diafilmmelA diafilmek izgalmas világába szeretnénk elkalauzolni benneteket. Az esti mesék eme “felturbózott” módja minden csemete számára meghitt estéket, és felejthetetlen perceket tud szerezni. A besötétített szoba, a sejtelmesen megvilágított vászon, és a szülők megnyugtató hangja semmivel sem összehasonlítható élményt nyújt.

Ma már igazán korszerű diavetítő gépeket gyártanak, ilyen többek között a Régió Játékáruházban kapható Super Cool diavetítő. A  30x30 centiméteres, futurisztikus szerkezet műanyag borítást kapott. Oldalán és hátulján több szellőzőnyílást is találunk, mely gondoskodik arról, hogy a vetítő ne melegedjen túl. 

A készülék elemmel és hálózatról is üzemeltethető. A piros bekapcsoló gombot a gép elején találjuk. A fényt hosszú élettartamú LED biztosítja. A kép élességét a kézzel állítható lencse biztosítja, ennek köszönhetően a diafilm 130 cm-es méretre is kivetíthető.

A film befűzése a készülék tetején történik. A filmtovábbítót ujjunkkal mozgathatjuk, az előre és hátra tekerés zökkenőmentesen elvégezhető, a film szépen siklik a készülék belsejében, majd a gép alján, hátul bukkan elő.

Bizonyára sokan emlékeznek még a Lemezárugyár nagy szériában gyártott „bogárhátú” vetítőjére, mely az ’50-es évek közepén indult hódító útjára. Nos, ezeken a gépeken akár a vacsora is megsült a mese alatt, a Super Cool diavetítőn azonban nélkülöznünk kell ezt az “extra funkciót”, a borítás végig hideg marad. Ez a biztonsági elem kiegészül az elöl állítható lábbal, mellyel könnyedén a kívánt pozícióba állíthatjuk a vetítőt. Akinek volt dolga a “bogárhátú” vetítővel, értékelni fogja ezt a kényelmi funkciót. 

A termék megvásárolható a REGIO Játék üzleteiben!

 
Diafilm ajánló: Vaskakas vagy amit akartok PDF Nyomtatás E-mail

Bizonyára sokan emlékeztek még a ’80-as évek "házimozi rendszerére", a diafilm vetítőre. Ezzel a fémből készült, gyakran alaposan átmelegedő készülékkel varázsolták a szülők meghittebbé az esti mesélést. Ma már jóval korszerűbb gépeken eleveníthetjük fel a páratlan élményt, de az összebújós, sötétben felolvasós mesélés élménye változatlan maradt.

A diafilmeket a Super Cool diavetítővel játsszuk le, amit a REGIO Játék webáruházában tudtok megvásárolni!

vaskakas-dia1  Vaskakas

A mesélés fontosságáról már rengeteg szó esett, a diavetítés különleges élményről azonban eddig nem ejtettünk szót. 

Hirdetés
Hirdetés

A farsang közeledtével szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Vaskakas, vagy amit akartok című mesét, mely egy városka főterén elhelyezett lovas szoborról szól. A paripán ülő király nagyon szomorú, mert se országa, se népe, még neve sincs. Hívjuk hát Nevesincs királynak a bánatos uralkodót. 

Diafilm ajánló: Vaskakas vagy amit akartok  Diafilm ajánló: Vaskakas vagy amit akartok

A diafilmeket megvásárolhatjátok a www.diafilm.hu webáruházban!

Egy jövendölés szerint azonban, amikor a csípős nyelvű szélkakas ezüstkakassá változik, Nevesincs királynak eljön a népe, körül veszik őt az emberek és teljes pompájában uralkodhat országa felett.

A megható farsangi történetet a szerző, Kelemen Ágnes rajzai teszik teljessé. A mese 2011-ben elnyerte az Aranyvackor díjat.