A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ózon Panzió – A nyugalom szigete - LillafüredPanziónk a Bükk-hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, szórakozásra, sportolásra, mikroklímája miatt gyógykezelésre is kitűnő lehetőséget biztosít.

 

Vendégeinket jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás, erdőre néző, komfortos szobák várják. Az elmúlt években számos felújításon ment keresztül panziónk, a padlótól kezdve a falakon át az erkélyig mindent felújítottunk, így növelve Vendégeink komfortérzetét.

 

Több hálószobás, családi apartmanjaink kiválóan alkalmasak kisebb és nagyobb családok kényelmes elhelyezésére mérsékelt árakon. A legkisebbeknek babágyat, babakádat térítésmentesen biztosítunk, valamint lehetőség van bébiétel melegítésére is.

 

Hatalmas, zárt udvarunkon a gyermekeket játszótérrel, pingpongasztallal, labdajátékokkal várjuk, s amíg ők szórakoznak, szüleik nyugágyainkon pihenhetnek, vagy bográcsozó-, szalonnasütő helyünket használva kapcsolódhatnak ki.

 

Állatbarát szálláshelyként a négylábú kedvenceket is fogadjuk, így nekik sem kell otthon maradniuk. Azon Vendégeink, akik allergiásak, választhatják antiallergén szobáinkat is, melyek garantáltan állat- és szőrmentesek.

 

Recepciónk mellett presszó üzemel 20 fős terasszal, ahol a reggeli kávét madárcsicsergés mellett fogyaszthatják el, de választhatnak üdítőt vagy alkoholos italokat is.

 


Érkezéskor nem hagyjuk magukra az ide látogatókat: előre összeállított programajánlónkkal várunk mindenkit, és szívesen segítünk az eligazodásban, ugyanis a kitűnő szálláshoz rengeteg látnivaló társul! Az elmúlt pár évben szemmel látható fellendülés kezdődött meg a környéken. Felújították a Szent István cseppkőbarlangot. Kiépítették a Függőkertet, ahonnan tökéletes rálátás nyílik Magyarország legmagasabb vízesésére. A legalsó teraszon található az egyedülálló Anna mésztufa barlang. A rengeteg túraút mellett a szálláshelytől 300 méterre elhelyezkedő kalandpark és a libegő is tartalmas programnak ígérkezik. Sőt, ha már az Ózon panziót és Lillafüredet választották úti célnak, nem szabad távozni a közelben található a Hámori-tavon való csónakázás, az erdei kisvasúton való vonatozás, és a Miskolci Állatkert, vagy a felújított Diósgyőri vár meglátogatása nélkül.

 

Ellátásként 8-10 óra között svédasztalos reggelit tudnak igényelni. Kiemelt hétvégéken, ünnepekkor és csoportok esetében félpanziós, vagy teljes panziós ellátást is biztosítunk.

 

Szolgáltatásaink:

 

 

    • saját ingyenes parkoló,

 

    • étterem, presszó,

 

    • wellness részleg (jakuzzi, infraszauna, finn szauna, hidromasszázs zuhany),

 

    • szalonnasütő hely,

 

    • szabadidős játékok,

 

    • játszótér,

 

  • wifi.

 

Az év minden szakában folyamatosan megújuló, kedvezményes ajánlatokkal várjuk a hozzánk látogatókat. Jelenleg már több csomagajánlatunk is megtalálható weboldalunkon. Bővebb információ: http://www.ozon-panzio.hu

 

Információ és foglalás:

 

3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 19.
Tel.: 46/532-594, 70/325-0898
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.ozon-panzio.hu/

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!