A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Gyilkosság az Orient expresszenNovember 9.-től látható a hazai mozikban Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozata. A sajtó képviselői számára rendezett vetítést nagy érdeklődést kísérte, nem is csoda, hiszen a legendás történetben olyan sztárok játszanak, mint az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendező, aki a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t alakítja, valamint Johnny Depp, Penélope Cruz, és Michelle Pfeiffer kapott szerepet az alkotásban.

 

Ismerkedjünk meg dióhéjban a történettel. Az egész Európát átszelő Orient expresszen utazik a híres detektív, Hercule Poirot. Tizenhárom útitársa közül valakit meggyilkolnak. A szerencsétlenségeknek ezzel még nincs vége, a vonatot lavina taszítja le a sínről, így egy teljes napot vesztegel a szerelvény. Ennyi idő áll Hercule Poirot rendelkezésére, hogy kiderítse, kinek állt érdekében eltenni láb alól a cseppet sem szimpatikus áldozatot.

 

A film rendkívül látványos, remekül idézi a kor hangulatát. A 115 perces alkotás kissé lassúnak tűnhet felgyorsult világunkban, ám lazításként, kikapcsolódásként remek választás.

 

Gyilkosság az Orient expresszen - amerikai krimi, 115 perc, 2017

 


Szereplők
Hercule Poirot - Kenneth Branagh
Mary Debenham - Daisy Ridley
Ratchett - Johnny Depp
Mrs. Hubbard - Michelle Pfeiffer
Dragomiroff hercegnő - Judi Dench
Marquez - Michael Pena
Elena Andrenyi grófnő - Lucy Boynton
Edward Masterman - Derek Jacobi
Bouc - Tom Bateman
Pilar Estravados - Penélope Cruz

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!