A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nemzeti ünnepünk tiszteletére, a Március 15-i hosszú hétvégén díszbe öltözik a  makettpark Szent Koronája, valamint Március 14-én hétfőn forradalmi utcaszínházzal várják a  kedves látogatókat.

Ha valaki még most tervezgetné a március 15.-i hosszú hétvégéjének programját, úgy annak feltétlenül érdemes ellátogatnia a Szarvasi Mini Magyarország makettparkba. Az élménydús mini országjárás mellett, március 14-én hétfőn rendhagyó Forradalmi utcaszínházi műsorral várják az érdeklődőket a szervezők, valamint a békéscsabai Jókai Színház színészei és a Színitanház hallgatói.

Program Március 14-én hétfőn:

A Békéscsabai Jókai Színház színészei egy rendhagyó ünnepi műsor keretében szavalnak, énekelnek, gitároznak, így emlékezve az 1848-49 polgári forradalomra.

mini színház eseményei a makettparkban az élethű korona, a mini Lánchíd mellett, illetve az Országházkicsinyített másánál fognak zajlani. A közönség és a színpad között elmosódnak a határok, a színészek az emberek között alakítják ki a színpadot, és vonják be a nézőket a forradalmi történetbe.

A forradalmi utcaszínház a debreceni Nagytemplom makettjénél kezdődik az alább dőpontokban:10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 

A közel 100  építészetéről, történelméről, földrajzi elhelyezkedéséről híres épület, kastély, templomvár, állomásépület rejt mozgó vagy hangzó meglepetést a Mini Magyarország makettparkban.

Az ország egyetlen interaktív makettparkjaa 2022-es évben is színes programokkal, száguldókisvonatokkalvárja látogatóit. 

A makettpark az ünnepi hétvége minden napján is reggel 08.00 tól várja látogatóit.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!