A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A fák lombkoronái sárgulni kezdtek és a hőmérő higanyszála is egyre alacsonyabb értékeket mutat. Az ősz tökéletes időjárási feltételeket kínál, hogy ellátogassunk Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába. A több mint 145 000 m²-en elterülő Familyparkban nagyszerű attrakciók egész sora és változatos gasztronómiai kínálat gondoskodik az önfeledt kikapcsolódásról.

Az aprólékos részletességgel megtervezett négy tematikus élményvilágban több mint 30 attrakció, valamint számos játék és kaland várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz) – aki szeretné átélni a száguldás különleges élményét, annak itt a helye. A Patkánymalom családi hullámvasút (Rattenmühle) ezzel szemben pedig a gyors irányváltásokkal kínál izgalmas szórakozást.

Leonardo repülő szerkezetével (Leonardos Flugmaschine) akár 20 méteres magasságba is felemelkedhetünk és aki elég bátor hozzá, még a saját tengelye körül is megpördülhet. A Római toronyból (Römerturm) fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a természetvédelem alatt álló Rusti-dombságra és a Fertő tóra.

Újdonságok az idei szezonban

A falusi gazdaság élményvilágban várja a látogatókat Ausztria legnagyobb vadvízi hullámvasútja, a Hódvár (Biberburg). A legjobb, ha mindenki előre beszerez magának egy poncsót, hogy ne legyen túl vizes, amikor 17 méteres magasságból csobban bele a vízzel teli medencébe.

Az Erdei expressz megállójával (Waldexpress) szemben található Filippo búcsúja (Filippos Kirtag), ahol bárki próbára teheti a célzóképességét egy szórakoztató dobójátékban, de akár színes kacsákra is horgászhat vonzó díjakért.

 

Az új Sack & Pack ajándékboltban ötletes, a Familyparkban tett látogatásra emlékeztető ajándékok közül válogathatnak a látogatók.

Akciós napok télen született gyerekeknek

2022.szeptember 28. és október 2. között a Familypark akciós napokat tart a télen született gyerekeknek. Ebben az időszakban azok a gyerekek, akiknek 2021. november 2. és 2022. április 8. között volt a születésnapjuk (csak 14 éves korig), ingyen léphetnek be a Familyparkba. Mindössze annyit kell tenniük, hogy személyi igazolványukkal (e-kártya vagy útlevél) megjelennek a jegypénztárnál.

Halloween 2022

Az ősz a borzongás ideje - Ausztria legnagyobb halloweeni látványossága idén október 21. és november 1. között kerül megrendezésre. Ausztria legnagyobb szabadidőparkja „Misztikus voodoo éjszakák” mottóval kínál hátborzongató, de ugyanakkor csodás és szórakoztató élményeket a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

További információ: www.familypark.at/halloween

Árak

Napijegy 3 éves kortól: 30,00 euró (vásároljon online jegyet és spóroljon!)

3 év alatti gyermekek: ingyenes belépés

Nyitvatartási idő és további információ a www.familypark.at honlapon

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!