A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Minden kisgyerek szereti utánozni a felnőtteket, sőt, kijelenthetjük, a szülők használati tárgyai sokkal vonzóbbak számukra, mint saját játékaik. A Fisher-Price mindenre felkészült csapata ezúttal egy olyan eszközzel rukkolt elő, mely nem csak abban segít, hogy a család távirányítói épségben maradjanak, arra is ügyel, hogy közben csemeténk játszva tanuljon.

 

A Fisher-Price tanuló kutyás távirányító méretében igazodik a valódik készülékhez, ám vastagabb, strapabíróbb kivitelben készül. Tanuló kutyus a kijelzőről integet a srácoknak. A gombok nem harsányak, valamennyi oktató funkcióval ellátott.

 

A bekapcsoló gombot a készülék bal oldalán találjuk. Ebből természetesen logikusan következik, hogy a távirányítót ki is tudjuk kapcsolni, ha már nincs rá szükség.  

 

Fisher Price tanuló kutyás távirányító    Fisher Price tanuló kutyás távirányító

 

Vidám zene jelzi, hogy a távkapcsoló üzemkész, majd Tanuló kutyus játékra invitálja a srácokat. A készüléken található, puha gumiból készült számok, nem csak a valódi távirányító érzetét hivatottak kelteni, minden egyes lenyomásnál érthetően hallhatjuk az adott szám értékét. Ennek köszönhetően a csemeték hamar elsajátítják azok írásmódját.

 

 

A távkapcsoló középső részén kapott helyet a négy, műanyagból készült színes gomb, melyek a színek és a betűk megismerését segítik elő.

 

A lila, melyen ABC feliratot olvashatunk, az ABC-t dalolja el a kicsiknek.
Közvetlenül alatta sárga alapon fehér hangjegyet találunk. Lenyomását követően vidám ének hangzik fel. A repertoár igen változatos, négy különböző dal csendül fel, amikor csak a kicsik szeretnék.
A zöld, valamint a piros gombot egy valódi távkapcsoló funkciójával látták el. Híreket mond, dalol, illetve igény szerint "csatornát vált". Valamennyi színes gomb érthetően elismétli saját színét.

 

Egy adott szám többszöri lenyomását követően, valamely már ismert dallam hangzik fel.

 

Az elemek cseréje csavarhúzó segítségével történhet, így az apróságok garantáltan nem férnek hozzá a zsebtelepekhez.

 

Összességében egy rendkívül igényesen előállított, strapabíró készülékről van szó, mely magyar nyelven oktatja a kicsiket a számok, betűk és színek ismeretére.

 

Fisher Price tanuló kutyás távirányító    Fisher Price tanuló kutyás távirányító

 

Fisher Price tanuló kutyás távirányító    Fisher Price tanuló kutyás távirányító

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!