A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
A tapintás a gyerekek egyik első kapcsolatteremtése a külvilággal. Tekintve, hogy az apróságok ezen tevékenység során olyan messzire nyúló készségeket alapoznak meg, mint a logikus gondolkodás, érdemes olyan tárgyakkal körülvenni őket, mely elősegíti és támogatja a folyamatot. 

A Fisher-Price termékek hosszú ideje, kiváló minőségükről és jól átgondolt funkciójukról ismert. A Fisher-Price - Hajtogatható puha kockák 3 hónapos kortól járulnak hozzá a gyerekek fejlődéséhez.

Az átlátszó dobozban négy, egymáshoz kapcsolt kockát találunk. Az elemek hosszanti irányban csatlakoznak egymáshoz, ám a két szélső kocka alul, míg a középső oldalt kötődik a mellette lévő elemhez. Ennek köszönhetően a négy kocka különleges módon mozgatható. 


fisher price kocka 07     fisher price kocka 07

Feltehetjük a két szélős elemet a középsők tetejére, ezzel négyzet alakot képezve. De a középső kockák összehajtásával is létre tudjuk hozni a négyzet alakot. 

fisher price kocka 07     fisher price kocka 07

A tekergő kockák amellett, hogy csörögnek, sőt zörögnek és ropognak, ezzel stimulálva a baba hallását, minden kocka más tapintású és mintájú. 

A színes kockákon majmot, papagájt, elefántot és kaméleont találunk, valamint számokat egytől négyig, színeket és formákat, valamint békát, majmot, oroszlánt és zsiráfot, utóbbiakat fekete, fehér, szürke és piros árnyalatban. 

A különböző formák között egy plüss anyaggal körülölelt tükröt is találunk, melyben az apróságok felfedezhetik önmagukat. 

fisher price kocka 07     fisher price kocka 07

A kocka-sor végére erősített akasztó segítségével a kiságy vagy a babakocsi fölé is erősíthetjük a puha kockákat. 

A kezelési útmutatót tartalmazó Fisher-Price címkét is érdemes meghagyni, hiszen a gyerekek szívesen babrálnak a kilógó részekkel. 

A látványos és dekoratív kockák a átás, hallás és tapintás stimulálásával járulnak hozzá a kicsik fejlődéséhez. A kiváló minősg pedig garancia a biztonságos és tartós használatra.   

fisher price kocka 07     fisher price kocka 07

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!