A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Transformers TRA RID Minicon - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A doboz, mely nagyjából 15 centiméter magas és ugyan ilyen széles, egy aprócska, ám annál veszedelmesebb Álcát tartalmaz. Divebombtól joggal tartanak az Autobotok, hiszen tökéletesen beleolvad környezetébe, és lesből indít támadást.

 

Kezdjük hát kiszabadítani átmeneti lakhelyéről legújabb szerzeményünket. A doboz kicsomagolása után a keretből is ki kell pattintani az alkatrészeket. A játék 5 éves kortól használható, ám elképzelhető, hogy segítségre lesz szükség ehhez a művelethez. Ha eltávolítottuk a vázat, már igazán könnyű dolgunk van, hiszen a 1 Step! azaz egy lépéssel átalakítható Transfomersek nem igényelnek bonyolult kézmozdulatokat. Ahhoz, hogy álca módból robot üzemmódba alakuljon, elsőként karjait kell széttárni, majd lábait felhajtani. Ezután következhetnek a fegyverek, melyek egész armadája áll Divebomb rendelkezésére. Kettő a kézbe, kettő a lábra, újabb kettő a hátra, és kezdődhet a csata. A harc végén egyszerűen eltávolítjuk a fegyvereket, majd a karokat és lábakat hajtjuk le, hogy újabb titkos bevetésre indíthassuk álcázott robotunkat.
A 8 centiméteres figura bárhol, bármikor bevetésre kész, nem okoz gondot ha csemeténk mindenhová magával szeretné vinni.

 

Amennyiben a Transformers Robots In Disguise Mini-Con készletből más figurával is rendelkezünk, kombinálhatjuk legújabb harcosunkkal.

 

A kezünkben tartott Transformers nem felelne meg a modern kor kihívásainak, ha nem léphetne át a virtuális térbe. Amennyiben okostelefonunkra, vagy tabletünkre letöltjük a megfelelő alkalmazást, és beolvassuk a Divebomb mellkasán található Transformers logót, máris kezdhetjük a küzdelmet a képernyőn. Ezzel a funkcióval nem csak a hosszú utazást, vagy várakozás lassú perceit tehetjük élvezetessé gyermekünk számára, de segítségével játékos formában ismerkedhet meg az "okoseszközök" használatával, mely napjainkban már-már elengedhetetlen számára.

 


 

Transformers TRA RID Minicon - HasbroTransformers TRA RID Minicon - Hasbro

 

 

Transformers TRA RID Minicon - HasbroTransformers TRA RID Minicon - Hasbro

 

Transformers TRA RID Minicon - HasbroTransformers TRA RID Minicon - Hasbro

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!