A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Star Wars: Lázadók című animációs sorozat 13 évvel a Csillagok háborúja III. része után, és 5 évvel a Csillagok háborúja IV. része előtt játszódik. Ebben az időszakban a Galaktikus Birodalom a meghatározó erő a galaxisban, és minden igyekezetükkel azon dolgoznak,hogy az utolsó Jedi lovagot is felkutassák és megsemmisítsék.

 

Mindeközben fokozatosan bontakozik ki egy lázadás, mely szembe kíván szállni a Galaktikus Birodalom zsarnoki hatalmával. A történet folyamán megismerhetjük a Szellem űrhajó mindenre elszánt legénységét, akik az idő múlásával igazi csapattá kovácsolódnak, majd sikeresen veszik fel a harcot a Birodalmi erőkkel.

 

Hot Wheels Star Wars - Choppers    Hot Wheels Star Wars - Choppers

 

Ennek a bátor társaságnak a tagja C1-10P, becenevén Chopper, aki a C1-es sorozat kissé elavult asztrodroidja. Tulajdonosa a Szellem űrhajó kapitánya, Hera Syndulla.

 

Chopper feladata a csillaghajó karbantartása, valamint a legénység bosszantása, hiszen a kis astzrodroid csintalan és kötekedő személyiséggel van felruházva. Ennek ellenére hűséges és odaadó tagja a lázadók csapatának.

 

A Hot Wheels Star Wars karakter kisautók közül ezúttal Chopper narancssárga fémváza kandikál ki a dobozból. Kiszabadítva, tenyerünkbe foghatjuk a huncut kis droidot. Az autó karosszériáját Chopper teste alkotja. A hátsó részen megtaláljuk a kis robot szerelőkarját, valamint a narancsszínű szirénát, mely szintén C1-10P védjegye.

 

A szemek és az orr a szélvédőn láthatók, még a járásra használt végtagok a kerék feletti sárhányót alkotják. A méretes kerekek jól ellensúlyozzák a C1-es modell magas kasznijából adódó nagyobb légellenállást. Szüksége is van a nagyobb futófelületre, hogy versenybe tudjon szállni áramvonalasabb társaival. Hogy hogyan teljesít a kis asztrodroid a Hot Wheels pályákon, csak csemeténk ügyességén, és Chopper gyorsaságán múlik. Kalandra fel, kezdődjék a megmérettetés!

 

Hot Wheels Star Wars - Choppers    Hot Wheels Star Wars - Choppers

 

 

Hot Wheels Star Wars - Choppers    Hot Wheels Star Wars - Choppers

 

Hot Wheels Star Wars - Choppers   Hot Wheels Star Wars - Choppers

 

Hot Wheels Star Wars - Choppers   Hot Wheels Star Wars - Choppers

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!