A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Star Wars BB-8

Valószínűleg nincs a Galaxison innen és túl olyan Star Wars rajongó, akit ne kerített volna hatalmába Poe Dameron hűséges droidja. A két gömbből álló bájos robot ezúttal a Manóprogram csapatához gördült be.

A Star Wars VII.  - Az ébredő Erő című filmet bizonyára már mindenki ismeri. A második Halálcsillag pusztulása után 30 évvel Luke Skywalker a világtól elvonultan él. Felkutatása mind a Galaktikus Birodalom utóda, az Első Rend, mind pedig az Új Köztársaságért harcoló ellenállók számára fontos lenne. Itt lép a képbe Poe Dameron, akinek a birtokába jut egy térkép, mely Luke nyomára vezethet. A rejtélyes Kylo Ren vezetésével azonban váratlanul rohamosztagosok támadnak Poe-ra, így kis droidjára, BB-8-re bízza a térképet.

A kis droid történetszála számtalan váratlan fordulatot tartogat a film során, de nem szeretnék elvenni a meglepetés örömét azoktól, akik eddig nem nézték meg Az ébredő Erőt. Vessünk inkább néhány pillantást a dobozban várakozó BB-8-re. 

A csomagolás szerint szükségünk lesz 2 darab AAA elemre ahhoz, hogy a 10 centiméteres droid minden funkcióját életre tudjuk kelteni. Amint behelyeztük a zsebtelepeket a csavarral zárható elemtartóba, kapjuk kezünkbe az ikonikus robotot. 

A meglepően nehéz szerkezet egyenlőre csendesen szemléli a külvilágot. Műanyag borítása árulkodik a menekülés viszontagságairól, a hófehér droidot szépen kidolgozott koszfoltok teszik rendkívül élethűvé. 

Ahhoz, hogy BB-8 mozgásba lendüljön, szükségünk van a húzózsinórra, mely a készlet részét képezi. A fekete berántózsinórt hátulról illesztjük a számára kialakított mélyedésbe. Már a húzózsinór behelyezése közben életre kel apró barátunk, és a filmből jól ismert hangon kommunikál velünk. Ahogy a zsinórt kihúzzuk, mozgásba lendül droidunk, és sűrű hangeffektek kíséretében átszáguld a szobán.

A robot mozgását három kerék biztosítja, így sajnos nélkülöznünk kell a filmből ismert, jellegzetes gördülő mozgást, de ettől eltekintve BB-8 a megszólalásig hasonlít filmbeli önmagára. 

A bohókás szerzetet csak a húzózsinór használatával bírhatjuk szóra, a kerekek azonban akkor is vidáman viszik előre a robotot, amikor a srácok játék közben kezükkel tolják előre és hátra. 

A magas minőségre a Hasbro név a garancia. Az élethűen kidolgozott droid egyetlen Star Wars rajongó polcáról sem hiányozhat. 

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Star Wars BB-8  Star Wars BB-8

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!