A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kylo Ren maszkKylo Ren a Star Wars 7. - Az ébredő Erő című epizódjának kulcsfigurája. Az Erő-érzékeny fiatalember nem más, mint Leia hercegnő, és Han Solo fia, vagyis Darth Vader unokája. Édesanyja kívánságára Luke Skywalker tanítványa lesz, ám Snoke vezér hatására átáll a sötét oldalra, és Luke valamennyi tanítványát lemészárolja. Ezután veszi fel a Kylo Ren nevet, és igyekszik nagyapja nyomdokaiba lépni. 

A különleges karakterhez különleges kiegészítő dukál. Már lézerkardja sem átlagos, hiszen markolatából két lézerpenge tör elő. Ám még ennél is jellegzetesebb Sith-szerű maszkja, mely Kylo teljes arcát eltakarja. A kivételes darab a Hasbro jóvoltából a srácokhoz is eljuthat, vegyük hát közelebbről is szemügyre.

A műanyagból készült maszk kifejezetten gyerek fejre készült. Az 5 éves kortól nagyjából 12 éves korig használható álarc remekül illeszkedik a srácok buksijára. 

A maszk felhelyezése masszív, állítható gumiszalaggal történik, mely tökéletes tartást biztosít. A kialakítás során ügyeltek arra, hogy a szemek számára készült nyíláson a lurkók teljesen kilássanak, így a takarásmentes rés nem akadályozza a játékot, és a szabad mozgást. 

A körültekintő kivitelezést mutatják az orr-részen elhelyezett nyílások is, melyek a légzést hivatottak biztosítani a srácok számára. Az összesen hét hézag akadálymenetes lélegzetvételt biztosít. 

Kylo Ren látványos maszkja lehetőséget nyújt a lurkók számára, hogy a Star Wars egyik népszerű karakterének bőrébe bújhassanak, ezzel fantáziájuk segítségével különböző szituációkat keltsenek életre. A szabadban és beltéren is használható álarc kiváló választás Kylo Ren rajongói számára.

Kylo Ren maszk  Kylo Ren maszk

 

Kylo Ren maszk  Kylo Ren maszk

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!