A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Velociraptor “Blue”

Ismét kitört a dinó láz. A Jurassic World második részének köszönhetően újra borzonghatunk, és a magával ragadó filmnek köszönhetően együtt izgulhatunk Owennel és Claire-rel. 

A Jurassic World 2 néhány évvel az első rész után játszódik. A Nublar szigeten magára hagyott őslényparkot veszély fenyegeti. A kitörni készülő vulkán végleg eltörölné az egyébként évmilliókkal korábban kihalt dinoszauruszokat. Adódik hát a kérdés, meg kell-e menteni egy régen kipusztult fajt vagy hagyni kell, hogy a természet helyrehozza azt, amit az ember korábban kéretlenül megváltoztatott.

A dinoszauruszok azonban 2018-ban is jó üzletnek bizonyulnak, így megjelennek a rossz fiúk, akik saját javukra akarják fordítani a megmentett egyedeket. 

Itt jön a képbe Owen Grady, aki az első részben jelentős sikereket ért el a Velociraptor idomítás terén. Blue, azaz Kék, már akkor is megmutatta ragaszkodását gazdájához.

A furcsa párosnak most ismét alkalma nyílik az együttműködésre, sőt az események fényében Kék egy rendkívül szerethető szereplője lesz a filmnek.

A moziból jól ismert szempár élesen pillant ránk a dobozból. Kiszabadítva kézbe vehetjük a hegyes fogakkal rendelkező, félelmetes állatot. A 15 centiméteres ragadozó mellső és a hátsó végtagjai mozgathatók, így Kék stabilan megállítható hatalmas karmokkal ellátott talpán. Ami igazán különlegessé teszi a “raptort”, az a mozgatható állkapocs. 

Összezárt állapotban nem látszik igazán félelmetesnek, ám kitátott szájjal igazi fenevadnak tűnik. 

Az izgalmas jelenetek életre keltéséhez érdemes beszerezni a Mattal által kínált valamennyi készletet, hiszen így szert tehetünk az Indoraptorra, Claire és Owen figurájára, valamint a filmből megismert gyrosohere-re is.

Kék remek választás mind a Jurassic World filmek, mind pedig a dinók szerelmeseinek.

Velociraptor “Blue”  Velociraptor “Blue”

 

Velociraptor “Blue”  Velociraptor “Blue”

Velociraptor “Blue”  Velociraptor “Blue”

Velociraptor “Blue”  Velociraptor “Blue”

Velociraptor “Blue”  Velociraptor “Blue”

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!