A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Megérkezett a Nikko VaporizR 2 kistestvére, a Nikko VaporizR 3.

A vagány autó nagjyából feleakkora, mint nagytesója, ám fürgeségével, forulékonyságával felveszi a versenyt bátyjával. A többsávos rádiójelnek köszönhetően pedig valóban próbára tehetjük vagány járgányokat, és versenyre kelhetünk akár más, Nano Vaporizer 3-mal, akár a VaporizR 2-vel. Egyszerre akár 10 autó is száguldhat az egyenetlen terepen, az aszfalton, vagy a hullámok hátán. A kis VaporizR 3 ugyanis kétéltű. Vízben és hóban egyaránt remekül megállja a helyét. 

360 fokos fordulatra is képes, hatalmas kerekeinek köszönhetően pedig szinte bármilyen terepen boldogul.

A távirányító kézreálló, a jármű irányítása pedig nem bonyolult. Két gomb szolgál az irányításra, melyek segítségével előre hátra, illetve oldalirányba mozgathatjuk a járgányt. Érdekessége, hogy összkerékmeghajtású. A távirányító gombjai úgy működnek, hogy a jobb oldali gomb a jobb oldali kerekeket hozza mozgásba, míg a bal oldali gomb, a bal oldali kerekekhez kapcsolódik. A kanyarodást is a kerekek mozgatásával tudjuk végrehajtani.

A jobb oldali gomb lenyomásával a jobb oldali kerekek forognak, ekkor az autó jobbra fordul, míg a bal oldali gomb lenyomásával a folyamat ellentétesen megy végbe. 

A csomag a távirányító működtetéséhez 3 db elemet tartalmaz, az autóhoz azonban nekünk kell beszerezni a 3 darab AAA elemet. 

A vagány kétéltű járgány iskolás kortól ajánlott, erdei sétákhoz, játszótéri kalandokhoz, parkok egyenetlen terepéhez, de akár lakásban felépített akadálypályákhoz is.

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3

Nikko VaporizR 3  Nikko VaporizR 3  

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!